reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Podziwiam - pozwoliłaś mu wybierać?? Chyba tylko dlatego, że i tak wiedziałaś, co wybierze i Ci się podoobało ;D
Ładne imionka masz zaplanowane - zwłaszcza podoba mi się Jagódka. Ja obecnie - bo mi się to zmienia ;) - zachwycam się Piotrusiem, Kubusiem i Julką. Julia to po mojej praszczurzycy, o której romantycznych historiach słuchałam w dzieciństwie. Więc Julka pewnie zostanie. Natomiast chłopięce mi się zmieniają. No, ale ja chcę mieć 3 dzieciaczków, więc nie muszę się ograniczać ;D

reklama
Esia mamy jeszcze wiele czasu na zastanowienie sie nad imonami dla maluszków...a mój mąż to ma bardzo dobry gust - przecierz wybrał MNIE !!!hihihi

DreamsAboutBaby pisze:
Ja urodziłam się w lipcu i mój Michałek też, więc niech dzidzia zrobi rodzicom urodzinową niepodziankę w 2006 roku :)
DreamsAboutBaby Witaj w gronie!! My z mężem też "lipcowi" tylko że ja rak a on lew!!  ;D ;D ;D

[
DreamsAboutBaby Witaj w gronie!! My z mężem też "lipcowi" tylko że ja rak a on lew!! ;D ;D ;D
Nemezis wcale Ci sie nie dziwie ze nie mozesz sie dogadac z mezem.ja jestem lew i z moja siostra rakiem tez sie nie moge dogadac.Cos mi rak nie lezy.

Olu nie kupilam bo mi sie wszystko pogmatwalo.@ mialam w tamtym tygodniu 2 dni 3 dni przerwy i znowu 2 dni.Niby juz dzisiaj jej nie ma ale nie wiem co bedzie dalej.Juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec.Ten miesiac musze odpuscic.Zobaczymy cio bedzie w listopadzie.No ale przytulanko bedzie . :laugh: :laugh:

Mgdalenko ale ja czegos nie rozumiem skąd u Ciebie 2-30 dni i czisza?????Nie poprzestawaj na działaniu.....przestań zadręczać się ...wszystko musi się w końcu dobrze ułożyć....a tak poza tym to poszłambym na Twoim miejscu skonsultować te objawy do gina....
Pozdrawaiam

Olu bylam .w badaniu i usg nie ma nic niepokojacego.Byc moze to moja psychika zadziala.I sie przyblokowalo.No i jesze moze byc ze juz przekwitam ale to malo prawdopodobne ale.Dalatego lekarz kazal mi poczekac 2 cykle i jak sie powtorz to zrobic badania hormonow.jednak jego zdaniem to chce posuiadania dziecka to wszystko pomieszala.Kazal mi odpuscic.Nie myslec o dziecku o owu tylko korzystac z przyjemnosci a bedzie dobrze.I fasolka sie pojawi.

reklama
MAgalenkol ja wierzę że Wam się uda i dzidzia się pojawi. Troszkę się wyluzuj i uspokój :) :) Przyjemnego przytulania no i oczywiscie owocnego!!!!!
:D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ps. ja też jestem z lipca i raczek ;)

Do góry