reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

reklama
tak slyszalam ze jak sie karmi piersia to mimo ze ma sie okres to wcale mie musi dochodzic do jajeczkowania i odwrotnie ze karmiace ktore nie maja okresu a do jajeczkowania dochodzi i w ciaze zajda ale nie o to chodzi bo moje dwie znajome ktore karmily piersia nie mogly dlugo zajsc w ciaze i dopiero po po zakonczeniu im sie udawalo .Wiem ze na to nie ma regoly ze karmienie nie chroni przed ciaza ale wole byc na wszystko przygotowana i spokojnie czekac na dwie kreserczki na tesciku ;)

iwonka2006...wiesz co...
moje dwie przyjaciolki zaszly w ciaze karmiac piersia
i moj gin tez mowi ze kobieta karmiaca jest plodna
zreszta jak urodzilam Samuelka to polozna tez mi mowila zeby uwazac jak nie chce zaciazyc bo karmiac i @ nie majac jestem plodna

reklama
Do góry