Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo ja w tej chwili mam cykl monitorowany i biegam co 2 dni do lekarza na kontrolę, jutro mam mieć podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka (chyba że sam pęknie dzisiaj
) I jak to zrobić, żeby przestać myśleć o staraniach ?? Poprostu nie da się dego zrobić... poprostu się staramy (ostatnio to nawet codziennie )
:-) Jak macie jakiś sposób to proszę o radę !!! PozdrawiamJa też mam czasami taką obsesję. Tak bardzo chcemy mieć dzidzię i staramy się od maja. Krótko czy długo? I tak i tak. Sama chciałabym o tym nie myśleć. Bociany odleciały ale, ............ gwiazdka niedaleko. Może Mikołaj przyniesie nam fasolkę pod choinkę??????? ;-)Wiecie zastanawiam się jak to zrobić żeby przestać myśleć o tym, że chcemy mieć dzidzię, żeby nasze przytulania były spontaniczne i dla przyjemności !!??.....
I życzę Wam tego z całego serca (no i sobie oczywiście też) ;-)oby ziściły się nasze wszystkie pragnienia !!! Dziś miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i byłam u kontroli u lekarza dziś wieczorem, ale pęcherzyk jeszcze nie pęk ??!!
Dziś mój małżonek ma nockę więc nici z przytulania, ale jutro to mu już nie popuszczę...;-) (i jak tu przestać myśleć
) owocnych starań - pozdrawiam papapa
zobaczymy ... co bedzie to bedzie ??!!
;-)