reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

To i jak tak mam. Okres powinien być za jakieś 8-10 dni, a mnie brzuch na dole już na ciotkę nawala, pochwa rozpulchniona i jakoś mokro, ale nic nie leci. Na cycusiach mi się pojawiły, że o ziewaniu nie wspomnę, czy to znaczy, że @ szybciej przyjdzie? Ile w ogóle dni po owu powinna przyjść?
Ja niedawno odstawiłam tabletki i jeszcze nie wiem jak długi mam cykl. Poprzedni trwał 31 dni, ale tym razem owu miałam 21dc, więc chyba powinien cykl się wydłużyć, a mnie już w 25 dniu na miesiączkę czuć.

reklama
Dzięki Wam kochane Dziewczyny:-) :-) :-) .​

Dbam o siebie i właśnie jem sobie mandarynkę:-p .
Oczywiście jak tylko coś będę wiedzieć więcej napiszę:-) .

Ja cykle mam bardzo regularne - co 28-29 dni. Owulację w tym miesiącu miałam 11 albo 12.01. Wtedy czuję się dokładnie jak przed okresem. Brzuch bardzo boli, jajniki, puchną piersi...

sugar_and_spice ja miałam i mam prawie identyczne objawy ja Ty. Więc może i Ty :-p.
Jaguś33 dziękuję za dobre słowa i oczywiście będę starać się myśleć pozytywnie:tak: .

Przesyłam Wam fluidki. Fasolkujcie szybko.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chłonę fluidki pełną gębą :szok: :szok: :szok: o tak i jeszcze raz :szok: :szok: :szok:
Ja myślę, że u mnie co prawda to małpa się zbliża, a wszystko czuć bo dopiero co tabletki odstawiłam, ale fluidki się przydadzą :-) i jeszcze raz :szok: :szok: :szok:

WITAM wszystkie staraczki
mam nadzieje że już w tym miesiącu dołącze do zafasolkowanych
a jak nie to bedziemy próbowac dalej w następnym cyklu
i tak jak wy już nie mogę się doczekać az zrobie test i zobaczę dwie kreseczki
ale mam nadzieje że mi sie poszczęsci tak jak ostatnim razem
i uda się za pierwszym podejściem
za wszystkie trzymam kciuki

Właśnie weszłam na forum ponieważ chciałam zwerbować staraszki do listy
a tu proszę takie wiadomości
AMK gratuluję

reklama
Do góry