Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A propos :-)
Moja bratowa w pierwszym cyklu po odstawieniu pigułek zaszła w ciążę bliźniaczą.

;-)Patrysiu mi ostatnio lekarz tłumaczył,ze po odstawieniu pigułek w 3 kolejnych cyklach jest duże prawdopodobieństwo ciazy bliźniaczej ze wzgledu na wysoki poziom hormonów jaki jest w organiźmie.no właśnie a propos bliżniaków one się rodzą tam gdzie w rodzinie są geny na bliżniaki tzn.że już są w rodzinie bliżniaki czy od tak np.ja piszesz po pigułkach tak to się zrobi że blizniaki są pomimo w rodzinie nie ma bliżniaków;-)

Cześć Dziewczyny!!!Jestem tu dzisiak po raz pierwszy w życiu więc chciałam się przywitać.Ja też z mężem od 3 miesiecy się staramy o drugiego dzidziusia. 17.05 powinnam dostać@ a tu nic. Dzisiaj mija więc 5 dzień od terminu. Do tej pory miałam bardzo regularnie cykle +- 1 dzień. Robiłam dzisiaj rano test ale na razie tylko jedna kreseczka, może za wcześnie. Objawów okresowych nie mam, tylko piersi mnie bolą i od czasu do czsu podbrzusze. Tak strasznie bym chciała żeby tym raze sie już udał zrobić dzidziusia. Co myślice? Mam dwa testy dzisiaj znów kupiłam ale nie wiem kiedy zrobić...nie mogę już wytrzymać tej niepewności..
:-)
Wiedziałabys na czym stoisz
od dziś zaczynamy się starać o drugą dzidzię 

no i bądź tu mądrym ehhhhhhh