reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!UWAZAJ NA SIEBIE!!!!! NIE strasz nas..martwię sie, czy wszystko ok już?Jestes pod stałą opieką lekarzy prawda?
Lalafu-witaj w naszym gronie!-Oczywiscie, jak wszystkim pozostałym-życze"zafasolkowania"Pozdrawiam!!!!!!

reklama
Lana, dzięki za dobre słowo.
Lalafu- witaj w naszej ekipie ;) Pre testem się nie sugeruj, słyszalam od wielu osób, że mało wiarygodny. Poczekaj "cierpliwie" jeszcze trochę, trzymam kciku żeby @ nie przyszła i okazało się, że masz w sobie fasoleczkę.
Dziewczyny, coś mnie 'nosi" po całym domu, a powinnam leżeć :-[ umrę z nudów i nerwów na tym L4 :(
                 idę spać, dobranoc :)

Dorka, chyba rownocześnie wysłałyśmy wiadomość ;)
dzięki również za wsparcie. Już wszystko dobrze, jestem pod opieką lekarzy, niestety, bo nie są przyjemni :( Na kontrolę będę chodzić już do swojego gina, czuje się nieźle, tylko martwi mnie, bo nadal krwawie trochę, tak jak na @ a nie spytalam lekarzy czy może @ pojawić sie wcześniej bo jak wychodziłam ze szpitala to tylko plamiłam. Ale to pewnie znów moja wina :-[ bo zamiast leżeć to ja łażę po domu. Ale już się kładę. Dzięki za troskę, papa :)

Kasiu(ja Cię nie wyganiam), ale MARSZ DO ŁÓŻECZKA! :laugh:pilnuj się i dbaj o siebie!!Niczego nie bagatelizuj!!!
Cmokasy dziewuszki..ja zaraz  ;)zmykam do ksiazek..

Kasia178-w tej chwili do łóżka i nie ma chodzenia-dbaj o Siebie i szybciutko wracaj do zdrówka i do nas oczywiście.Buziaczki Pa PA!!!!! :laugh:

Dorka tym razem to my wysłałyśmy równocześnie wiadomość.Dobra dziewuszki Wszystkim Wam życzę kolorowych snów ,idę do ślubnego.PA PA!!!! :-*

u nas tez sie dziś rozpadało..i ze mną odwrotnie-dzis miałam świetny humorek ;D..a jak swieciło słoneczko..cisnienie tragiczne i..fatalny humor samopoczucie.. ;D..Ach ta natura ;)-kobieca

reklama
KASIENKO sorki straszne ,musimy cierpiec ale wiedz że wkoncu to się połaci. Dbaj o siebie rybenko!!! ;D Caluski OLIWKA Witam Lalafu ,a jak tam cycuszki bola , zrob teścik z rannego sik .Trzymam kciuki.

Do góry