reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

a ja mam taki suwaczek że jak owulacja przejdzie to odlicza dni do testowania i w sumie nie pamietam czy dobrze pokazuje-ale ja też mam różnie więc zobaczymy czy w ciągu dwóch dni przydzie@... oby nie!!!!!!!!!1

reklama
Hej hej:)

Agnezzz ja też cykle mam b. nieregularne..wobec tego wylicza sie średnią ostatnich 6 -ciu cykli. Dodaj wszystkie i podziel przez 6 ;) Mi sie sprawdziło..z dokładnoscią do 1 dnia:)

Oj problem z ustaleniem owulacji, a po tej Luteinie to już mi jakoś dziwnie w tym cyklu! No ale w tym miesiącu spokój więc bezstresowo sobie poobserwuję i zobaczymy...

nie wiem co z tym majem, bo u mnie też jakoś dziwny ten cykl. tempetaurka mi zwariowała, śluz też gdzieś wybył (tzn jest, ale nie taki jak trzeba, jest trochę rozciągliwy, ale mętno biały :mad: )
i wogóle jakaś poddenerwowana jestem, żęby nie powiedziec momentami wściekła (mój biedny mąż musi to znosić)
na napiecie przedmiesiączkowe jeszcze za wcześnie.
i na dodatek mam jakies mrowienie w piersiach, co mnie jeszcze dodatkowo denerwuje :mad: :mad: :mad:

oj a jaka ja drazliwa dzis jestem...wszystko i wszyscy mnie wkurzaja...czyzby to juz napiecia ???

reklama
Dziś była moja kumpelka..o której wspominałam już.. Jest w 6-tym miesiacu ciąży..Przytyła tylko 3 kg:):):)...ale fajnie wygląda!:)
Wspominała jak to u niej było..
Pojechałysmy na sylwestra..spóźniała sie...ale to zmiana klimatu itd..Regularnie od trzech miesiecy zaopatrywała sie w testy..nic..nic..nic..i teraz robiac kolejny..nie spodziewała sie wcale..wyjątkowo..wręcz ..sadziła, ze to święta..wyjazdy..itd ..a tu:):)..niespodzianka;)
Kazdej tak życze!!!!

Do góry