Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mam taki suwaczek że jak owulacja przejdzie to odlicza dni do testowania i w sumie nie pamietam czy dobrze pokazuje-ale ja też mam różnie więc zobaczymy czy w ciągu dwóch dni przydzie@... oby nie!!!!!!!!!1
Agnezzz ja też cykle mam b. nieregularne..wobec tego wylicza sie średnią ostatnich 6 -ciu cykli. Dodaj wszystkie i podziel przez 6 Mi sie sprawdziło..z dokładnoscią do 1 dnia
Oj problem z ustaleniem owulacji, a po tej Luteinie to już mi jakoś dziwnie w tym cyklu! No ale w tym miesiącu spokój więc bezstresowo sobie poobserwuję i zobaczymy...
nie wiem co z tym majem, bo u mnie też jakoś dziwny ten cykl. tempetaurka mi zwariowała, śluz też gdzieś wybył (tzn jest, ale nie taki jak trzeba, jest trochę rozciągliwy, ale mętno biały )
i wogóle jakaś poddenerwowana jestem, żęby nie powiedziec momentami wściekła (mój biedny mąż musi to znosić)
na napiecie przedmiesiączkowe jeszcze za wcześnie.
i na dodatek mam jakies mrowienie w piersiach, co mnie jeszcze dodatkowo denerwuje
Dziś była moja kumpelka..o której wspominałam już.. Jest w 6-tym miesiacu ciąży..Przytyła tylko 3 kg...ale fajnie wygląda!
Wspominała jak to u niej było..
Pojechałysmy na sylwestra..spóźniała sie...ale to zmiana klimatu itd..Regularnie od trzech miesiecy zaopatrywała sie w testy..nic..nic..nic..i teraz robiac kolejny..nie spodziewała sie wcale..wyjątkowo..wręcz ..sadziła, ze to święta..wyjazdy..itd ..a tu..niespodzianka
Kazdej tak życze!!!!