reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zaczynam starania...

hej :)

Po ostatnim krwotoku, to ja nawt nie wiem czy miałam @. A kiedy mam owaulację to pojęcia nie mam. Zazwyczaj miałam 26-dniowe cykle, gin mówi, że nadal mam wyliczać wg nich. Tylko od kiedy zacząć?? hehe, nic nie wiem to może wreszcie "wpadnę" ;D Pozdrawiam!!!

reklama
może spróbuj sobie wkleić suwaczek i patrz wg niego, może akurat będzie Ci dobrze pokazywał

Z jednej strony zgadzam sie a z drugiej- mam 1 dzień cyklu, a po @ nici, więc to nie działa, jeżeli nawet @ się przesunie o 2 dni

zgadzam się z Tobą Izabelko, dlatego wstawiłam to sobie na próbę, ale wątpię troszkę bo ja mam nieregularne...jednak jesli Kasia mowi, ze ma 26-dniowe i w miare regularne to moze jej sie uda... :)
ja w swoj suwaczek na razie nie weirze, ze moze byc taki inteligentny i mi wszystko ladnie pokazac... hihi

Dzięki Dorka za ciepłe słowa :-*
Się pochorowałam coś... ufff masakra... ale jeszcze nie wiem dokładnie co mi jest ??
Hi szkoda że ciąża nie ujawnia się jako :kaszel, temeraturka podgorączkowa, ból pleców ;) :laugh: hihihi tak jakoś mi przyszło do głowy ;)

Przede mną duuuzio nauki, kolokwia, egzaminy :( buuu :( Obym miała spokój w drugiej połowie lipca aż do sesji zimowej ;)
A co do Dzidzi... zaufałam Bogu, co ma cyć to będzie no i kiedy On uzna że zasługuję na nie to pierwsza się o tym dowiem ;D :laugh:

Milutkiego dnia dziewczyny...no i wieczorka >:D :angel: fasolkujcie fasolkujcie ;D Cmok :-*

PS I jak Doreczka testowałaś ??? Noooo która zafasolkowała... nie ukrywać się tylko na bierząco prosze nas tutaj informować !!! :D
Miłego... ;D

Witam serdecznie!
Czy można dołączyć?
Ja starania niestety pewnie będę mogła zacząć dopiero od sierpnia jeśli wszystko dobrze pójdzie ale już myślę o dzidziusiu... Mój pierwszy synek odszedł 22 kwietnia w 21 tygodniu ciąży... Długo walczyliśmy o jego życie ponieważ już od 12 tygodnia wiedzieliśmy że ma wadę wrodzoną. Co prawda choroba była uleczalna ale zabiegi prowadzące do jej wyleczenia nie do końca sie udawały a ostatni spowodował odpłynięcie wód. Mimo wszelkich starań musieliśmy podjąć decyzję by dać synkowi odejść, by dłużej nie cierpiał...
Mimo tego co się wydarzyło myślę o kolejnym dzidziusiu :) Braciszku lub siostrzyczce Arusia. A Areczek...wiem że będzie nad nami czuwał...

Pozdrawiam i życzę by udało Wam się jak najszybciej mieć maleńkiego mieszkańca pod serduszkami!

hej witaj Ines ;(
Przykro mi że tak cieżko doświadczył Cię los.
Trzymam kciuki za starania ;) fajnie ze do nas dołączyłaś. buziaczki :D

reklama
Witaj INES ;D Cieszę się że dołączyłaś do nas :)
Jednocześnie bardzo mi przykro że musiałaś doświadczyć tyle smutku :( Jednakże z całych sił trzymam za Ciebie kciuki :) Wszystko będzie super, ja postanowiłam zacząć starania końcem sierpnia/września więc będziemy podtrzymywać się razem na duchu :)
Miłego wieczorka dziewczyny... owocnego... TEŻ :D :D :D

Do góry