Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja Wam tego z całego serduszka życze!
Dodeczko..ja tez sie narazie wstrzymuje..musimy..no, ale mam nadzieję, ze jak zaczna sie konkretne strzaly..to celne..jak u Gosika
No ale bym miała prezent na urodzinki jakbym została mamusią wtedy ;D ;D ;D Hi
Oj dziewczyny ja wierzę że przynajmniej trzy z nas (na dobry początek) zafasolkują już niedługo a reszta szybciutko dołączy... tak więc strzały muszą być jak najbardziej celne ;D No Dorka chyba żadna z nas by się nie obraziła jakby okazało się że jest w stanie błogosławionym od dwóch tygodni
Fajnie tak doznać takiego zaskoczenia ;D Nie myśłisz narazie o dzidziusiu a tu boooom Ono już się zadomowiło pod serduszkiem
Troszkę odczekam i DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HI ;D ;D ;D
Podobnie mysle..narazie z mezem nie staraliśmy się o dzidziusia..ale tak ..myślimy..by zacząć starania..albo popróbować juz w czerwcu..bądz ..już intensywnie od wrzesnia
Nie mogę doczekać się lipca! Szkoda że już nie moge zacząć starań. Na razie nawet musimy uważać. Jakie to dziwne dla mnie... przecież tak bardzo pragnę Maleństwa...
Pozdrawiam serdecznie i życzę maluszków pod serduszkiem!
HEJ Ayek rybko co to za lek Duphaston cosik mi świta ale oświeć mnie.Mialam doła ale juz go zasypałam,wstrętna @ działa ,no i niech idzie precz!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D