reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Hmmm... ależ ja zmiany ostatnio przechodzę... obecnie jestem na etapie : nie myślenia o pragnieniu dzidziusia i nie myśleniu kiedy się będziemy starać... kiedy sie ma urodzić... Chcę żeby poprostu zaskoczył mnie mile pewnego dnia teścik z dwoma kreseczkami
Narazie żyję egzaminami które zaczynają mi się już od przyszłego tygodnia
Masakra 
Ale cały czas czekam na wasze RADOSNE nowinki o zaciążeniu
Moc buuuuziaków :-*
Ale cały czas czekam na wasze RADOSNE nowinki o zaciążeniu
Moc buuuuziaków :-*
Elżbietka
mother of two sons&angel
Dodeczka egzaminami sie nie przejmuj, zdasz!!a II kreseczki czuje ze niedługo do ciebie zawitaja

Vitall - Doda
Fanka BB :)
Elżbietko bardzo dziękuję za słowa otuchy
Ja Tobie także życzę jak najszybciej fasoleczki :-* Może uda nam się w podobnym terminie ??? 
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja to mam chec i nadzieje jak najszybciej.
ok, powoli ide z tąd, a ciężko mi sie rozstac. ale mój mężus chce troche popracowac nad swoim doktoratem i trzba mu interrnet,a niestety na laptopie nie ma
ok, powoli ide z tąd, a ciężko mi sie rozstac. ale mój mężus chce troche popracowac nad swoim doktoratem i trzba mu interrnet,a niestety na laptopie nie ma
Patinko..tak mi smutno..Ja pamiętam Cię z forum grudniowych.., bo sama myślalam, ze jestem w ciazy..Ale nie martw sie..teraz razem mozemy w czercu rozpoczac starania..zafasokowac i urodzić cud dzidzie
-Powodzenia
!
A
Agnezzz
Gość
Ja już mam 2 za sobą egzaminy, ale nie znam wyników jeszcze..pani która ulewa 70% nie raczyła jeszcze zajrzeć do naszych prac...a kolejne 2 przed mna.... :|
reklama