Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!!!!!
Długo mnie tu nie było...nadrabiam zaleglosci..choć nie wiem, czy dzis mi się to uda..Wrociliśmy z mezam z wycieczki..bylo suuuper...Spontan..i cuudowni spędzonych chwil...z dala od problemów..obowiazków..i wszelkich trosk..ach..cieżko było wrcacać..Pojeździłam na koniu...byliśmy w zoo..winko..rstauracje..Zregenerowaliśmy siły..i czas do boju!- w sobtę egzam....bleee...
Co do starańjak udałoby się tak na kwiecień/maj 2006-to idealny dla nas okres!..tak przed obroną..a potem wspólne wakacje........już chcialabym lipiec...ten cykl jeszcze musimy odpuscić....
Pozdrawiam Wszystkie Buźki!
Dla mnie maj to najpiękniejszy miesiąc, wszystko się zieleni i budzi to życia. Może dlatego, że sama jestem z maja. I nie miałabym nic przeciwko, żeby moja dzidzia też urodziła się w tym miesiącu
Kwiecień-maj SUPER Też będę przed obroną Fajnie by było już wtedy mieć małego kibica :laugh: Mój mąż jest urodzony w maju i chciałby potomka pirwszego w maju. Zobaczymy jak się postara :laugh:
To może mnie się uda dołączyć do maja 2006 - maj-piękna pora, można już z dzidzią wychodzić na spacerki i przed sesją Ilinka - to bierzemy się do roboty
ej..no jeszcze kwiecien zostal...bo jak zajdziemy w lipcy..to 9 miesiecy daje kwiecien..dobrze liczę?????
wczoraj nie doczytałam do konca wszystkich Waszych postów..padłam po dwóch rozdzialach..po prostu usnęło mi sie o 19