reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Wszystko też zależy kiedy ma się owulacje. Ta sierpniowa to będzie dzidziuś na maj a ta lipcowa na kwiecień. Ja się będę starać żeby było na maj ;)

reklama
a ja sie staram by byla!!niewazne kiedy!choc super tak na wiosne...ja sie urodzilam w sierpniu i ponoc moja mama rozpacala z powodu ciepla hehe

to czyli..jesli ja owulację mam teraz ok 23 czerwca..to urodziłabymok 23 marca...tak???(tylko, ze czerwiec muszę odpuscić:(....a jeśli koniec lipca owul..to koniec kwietnia rodzę??(tak bardz bym chciała w kwietniu ur..achh..:)Dobrze to liczę??

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. Chcę do Was dołączyć. My zaczynamy w wakacje. Morze.........., plaża........ptaków śpiew. .......
Można spokojnie się odstresować i mieć na starania nieohraniczoną ilość czasu. Mam nadzieję, że się uda.
Pozdrawiam wszystkie

Dorka-no coś w tym stylu, mniej więcej. Magda A witamy wśród nas :) Ja też bym chciała w kwietniu, ale chyba ja już mam najmniej do gadania :mad: :mad: :mad:

Witaj madziu..Viwiane..przestań- obstawiamy kwiecien..i w tym miesiacu(lipcu)dołaczam do Was:)! na bank!

Ja sobie wyliczyłam, że jeżeli cykle będę miała tak regularne jak do tej pory, to owulacje powinnam miec ok pierwszego sierpnia :) Wtedy dzidzia urodziłaby się ok 24-26 kwietnia :) No ale to tylko takie szacunki... Zobaczymy jak faktycznie to wszystko wyjdzie :)

Podaję link do kalkulatorka, który wylicz przebieg ciąży na podstawie daty ostatniej miesiączki.
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Miłej zabawy w obliczanie. No i super miłych starań ;) ;D

no i obliczyłam, ze 40 tydz ciazy wypada ..16 kwietnia:)..urodzinki mojej mamuski:)..pasuuuje jak ulał:)!JA TAK CHCĘ! ;D ;D ;D ;D

reklama
ale jaja..jak nie uda się zapierwszym razem..to kolejny 40 tydz ciązy..wypadnie na 21 maja:)-urodzinki męża:)-tak dobrze i tak:)hurrrraaa:)!!!

Do góry