Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję I trzymam kciuki za następną ciążę. Ile u ciebie trwało krwawienie bo biochemicznej? Ja wczoraj poroniłamJa też mam na imię Ania i zaczęłam się starac w listopadzie, miałam 28 lat. Udało się po 4 cyklu ale ciąża biochemiczna. Staramy się dalej, nie poddajemy się![]()
U mnie po biochemicznej 7dni, tak jak okres w sumie.Współczuję I trzymam kciuki za następną ciążę. Ile u ciebie trwało krwawienie bo biochemicznej? Ja wczoraj poroniłam
Witaj a czy zamierzasz szczepić się na covid?Hejka. Dołączę do Was.)
My zaczęliśmy starania na przełomie 2020/2021 ale musieliśmy przerwać z powodu COVID, najpierw ja a później mąż. Teraz zaczęliśmy na nowo, w poprzednim cyklu miałam dwukrotnie robione usg w okolicach owulacji i był ładny pęcherzyk, jednak męża na miejscu brak
Prawdopodobnie jestem teraz 5DPO ale wyznaczony testami owulacyjnymi, wiec pisze prawdopodobnie.
Byłam w dwóch ciążach, córka lat 7 i aniołek stracony w 10tc.
Bardzo byśmy chcieli bo ciężko znieśliśmy COVID ale po rozmowie z ginekologiem w trakcie starań nie zaszczepimy się.Witaj a czy zamierzasz szczepić się na covid?