Daj znać po jak się czujeszRozumiem, ja się zapisałam na 5 maja na pfizera. Transfer mamy mieć w przyszłym tygodniu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj znać po jak się czujeszRozumiem, ja się zapisałam na 5 maja na pfizera. Transfer mamy mieć w przyszłym tygodniu.
Oby nie!!! U mnie wszyscy zaszczepieni żyją i mają się dobrze wiec zle nie będzieo ile nie ucieknę spod drzwi![]()
![]()
Taana jak dowiedziałaś się ze masz cykle bezowulacyjne? Miałaś monitoring owulacji czy z badań krwi ci wyszło?Hej dziewczynyJa mam 28 lat, staramy się z mężem od ponad pół roku. Niestety okazało się, że mam PCOS i miałam cykle były bezowulacyjne.
W obecnym cyklu pierwszy raz miałam stymulację owulacji i teraz czekamy na efekty.
Mam nadzieję, że wszystkim nam uda się jak najszybciej![]()
Monitoring plus z badań krwi wyszedł mi zły stosunek Lh do Fsh (powinien być około 1:1, a ja miałam 3:1)Taana jak dowiedziałaś się ze masz cykle bezowulacyjne? Miałaś monitoring owulacji czy z badań krwi ci wyszło?
Dasz radę ^^ Ja obie dawki przeszłam bez problemów, tyle, co mnie ręka bolała jeden-dwa dni. Samo przejście covida wspominam dużo gorzej... Także nie ma co uciekaćRozumiem, ja się zapisałam na 5 maja na pfizera. Transfer mamy mieć w przyszłym tygodniu.
Od lipca zeszłego roku mam zamrożony bark więc ból ręki nie jest mi obcyDasz radę ^^ Ja obie dawki przeszłam bez problemów, tyle, co mnie ręka bolała jeden-dwa dni. Samo przejście covida wspominam dużo gorzej... Także nie ma co uciekać![]()