Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie nadgoniłam jeszcze waszych wczorajszych wpisów ale zaraz to nadrobię!
mam pytanie do was dziewczyny zwłaszcza do naszych ciężarówek. bo ja sama nie wiem co myśleć. dzisiaj znowu pokusiłam się o test. na szczęście to już ostatni jaki miałam. tempka znowu do góry a ja jeszcze nigdy takiej nie miałam. i nie wiem ale chyba jakiś tam cień cienia na tym teście się pojawił. ale co najgorsze to od wczoraj tak mnie boli brzuch jak zawsze przed @ albo w jej pierwszym dniu. wzięłam juz no-spe wczoraj i dzisiaj rano i nie wiem co dalej. czy was tez tak bolał brzuch? bo ja cały czas latam do kibelka i sprawdzam czy @ nie ma bo tak się czuję jakby miała zaraz mnie zalać. i generalnie taka jakaś nie do życia jestem? co mam robić kochane. mam luteine i też nie wiem brać czy nie?
Rozia to jeszcze nie na @ spadek nie martw sie, spadki takie to norma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i w cale nie muszą JUZ oznaczać ze sie nie udało !!!!!!! głowka do góry
agnes kotek jak jakiś cień sie pojawił to moze to fasolka !!!!!!!!!!!!! a brzuszek to i mnie bolał dość mocno jak na @ na początku, weź nospe i jesli masz test zrób jutro jak bedzie juz kreseczka to mozesz wziąść lutkę sobie, no ale nie miałaś nigdy problemów także lutka nie jeste potrzebna po prostu weź 2 nosy jak bardzo boli i trzeba czekać na rozwój sytuacji !!!!!!!!!
a ja mocno trzymam kciuki bo jak mówiłam losiczka tez tak krakała ze bedzie sama na staraczkach jak i TY a ona juz ma swoją kropeczkę w brzuszku wiec i TY moze masz
ilonka pomocy! czytałaś mój post?
ilonko test wczorajszy jak wróciłam z pracy tez jakiś tam zarys drugiej kreseczki miał. dzisiejszy troszkę mocniejszy ale i tak nie wiem czy mi psychika nie siada i czy nie widzę czegoś czego nie ma.
testów tych czułych z allegro już nie mam. więc następny test to mogę zrobić taki apteczny czułości 20 ale dopiero w poniedziałek czyli w dniu spodziewanej@
agnes widzę,że mamy testować w tym samym dniu, a Ty już zaczęłaś? Szalona:-) Ale jeśli wyszedł Ci cień, to myślę,że Ilonka ma rację i powinnaś zrobić jeszcze raz:-) trzymam &&&&&&&&& żeby krechy wyszły jeszcze mocniejsze
rozia spokojnie cykl cyklowi nie równy. to ze poprzednio spadało teraz nie musi być tak samo
ilonko jeszcze jedno pytanie. myślę o tej luteinie bo wczoraj miałam dość intensywny dzień byłam na baliku z bliźniakami brata i trochę tam się za nimi nabiegałam i wieczorem jak byłam w kibelku było trochę śluzu podbarwionego na różowo- pomarańczowo. dlatego się boję. bo byłam pewna że @ się szykuje a tu dzisiaj cisza, tempka znowu do góry i ja nie wiem co robić. a boję się też brać tą lutkę bo jeśli to nie ciążą to nie chcę sobie cyklu rozregulować
na razie śluzu brak tylko taki bardziej jak w okresie płodnym i brzuchol troszkę się uspokoił
rozia błąd w tabelce u mnie spodziewana @ to 30.01. i wtedy zatestuję znowu chyba że tempka runie w dół
agnes moim zdaniem jak coś wyszło to jest fasolka jak malowana !!!!!!!! jak chcesz to powtórz w poniedziałek choć ja bym jutro zrobiła jeszcze ale to juz Twoja decyzja !!!! tempka bardzo ładna także mysle ze bedzie dobrze scotland mąz jedzie juz w poniedziełek na 6 dni w delegację ale to 6 dni a nie 3 tyg takze jest OK
agnes ja na Twoim miejscu bym jutro powtórzyła test jak wyjdzie to bym wzięła lutkę , choć ten śluz był jednorazowy wiec raczej nie powinnaś sie martwić !!!!!!!!!!!!
ilonka dziękuję ci bardzo. chciałabym poczekać z tym testem do poniedziałku jak wytrzymam bo po pierwsze to będzie termin @, po drugie test czułości 20 bo innego już nie mam, po trzecie mąż wyjechał i wraca w niedziele wieczorem więc jakby nawet były II krechy to chciałabym jemu tez powiedzieć