reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
piąteczka super ze masz juz królewicza w domciu :)
zagubiona super ta stronka z tymi staniczkami :)juz nawet sobie upatrzyłam dwa :) :-D Mama Deni biustonosz - Sklep INTYMNA.PL™

Mama Mila biustonosz soft - Sklep INTYMNA.PL™

Dziewczynki nie wiem czy to możliwe ale ja chyba czuję bulgotki od wczoraj tak naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn wczoraj straaaaaaaaaaasznie sie zdenerwowałam w nocy, i jak sie położyłam to po jakim czasie czułam takie pękające bańki w dole brzucha a potem nad ranem jak położyłam sie na brzuchu od razu znów takie samo uczucie, no nie wiem czy to dzidzia ale tak w sercu poczułam ze to inne bulgotanie a nie np jelita !!!!!!!!!!!! moze i mi sie wydaje no ale tak mi serce podpowiedziało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba oszalałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to chyba za wcześnie mimo wszystko,!!!!!!

lori nie wiem co sie stalo :-( bylam u gina w 8 tyg i bylo super bylo widac raczki nozki slyszelismy serduszko, nastepna wizyta miala byc w 13 tyg jednak dwa dni przed wizyta zaczelam miec lekko rozowy sluz pojechalam na IP a tam wyrok: dziecka rozwoj zatrzymal sie w 9 tyg chodzilam z martwa ciaza 3 tyg nic o tym nie wiedzac. pozniej zrobilii zabieg bylo to w Mikolaja 6.12 dziecko mialo 2 cm pokazali mi je na monitorze ze sie nie rusza, w wyniky histopatologicznym nic nie znalezli do tej pory nie znam przyczyny, gin tez mi nie potrafi powiedziec dlaczego tak sie stalo, poprostu moj aniolek byl potrzebny bardziej tam u gory niz u mnie a teraz mnie wspiera i dodaje mi sil na dalsze staranka :-)

a losiczka nadal szura?? gdzie karolinka pamela viola i reszta ?

ilonko jak bysmy mialy cie wysmiac dopiero co rozmawialysmy ze czulam w 14 a ty myslalas ze pozno poczujesz tak jak Jasia

reklama
Witajcie dziewczynki:-)

Lorelain piękne masz zdjęcie pęcherzyka:-) ja byłam wczoraj u mojej lekarki i mam identyczne zdjęcie:-)
wczoraj mój pęcherzyk ciążowy miał 7.2 mm i wg usg wczoraj był 5t0d. Prawdopodobny termin porodu 4.10. Wizytę serduszkową mam 14.02.

Byłam ostatnio z moja siostrą (jest w 30 tc) w szkole rodzenia i tam babka mówiła, że nie opłaca się kupować drogich biustonoszy do karmienia, podobno najlepsze są te najtańsze i najważniejsze, że nie mogą mieć fiszbin.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry