• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

dzięki lorelain aż mnie ta temp dziwi że tak ładnie sobie idzie do góry. Nie wiem czy to może mieć związek z tym, że biorę lutkę?? Qurcze coś mi gin mówił, że będę mieć wyższą temp ale nie dopytałam głupia i teraz nie wiem??
a avatarkiem chcę zaczarować mojego chłopczyka, żeby w końcu do mnie przyszedł:tak:

katy ja dziś cały dzień leniu****ę :-D tak serio to jedliśmy i nastawiałam jeszcze zmywarkę, żeby mieć spokój na cały wieczór.

bobo tulę***

wracam za godzinę:((

Ostatnia edycja:
reklama
Ale teraz spokój się zrobił na forum.
Mi dzisiaj mój M powiedział, że ja chyba przyrosłam do łóżka, bo cały dzień w pościeli leżę. A co mi tam, przed nocką mi wolno;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj tam oj tam, jaka masakra. Każdej się należy leniuchowanie od czasu do czasu. Tym bardziej gdy za oknem taka temperatura:wściekła/y:
Ja sobie puściłam "Północ Południe":-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiulek73 ja także śledzę losy Madzi nie mogę w to uwierzyć jak można skrzywdzić taką małą istotkę, po prostu szok... Tyle osób nie może mec dzieci :( to jest przykre...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry