• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo ja czulam od owu taki metaliczny posmak i nie bylo to dlugo moze tydzien , ale ja go nie laczylam z ciaza bo zdazal mi sie przed

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej laseczki ja niedawno wrocilam z pracy kapiel, kolacja a teraz herbatka z bb, ciezko was bylo nadrobic ale dalam rade tylko ze juz nie pamietam co mialam wam odpisac.....:zawstydzona/y:

U mnie test owul dzisiaj wieczorem byl pozytywny, no moze minimalnie jasniejsza kreseczka

witaj skotland :)no to tuż tuż :D:D:D:D staranka to najfajniejsza część naszego cyklu :tak::-D
Marta faza lutealna to faza cyklu po owulacji czyli od skoku temperatury jeśli się mierzysz :) do dnia przed okresem mam nadzieje ze ci pomogłam

Ostatnia edycja:
ja jestem z listopada :-) ale jak teraz zafasolkowalam to moj dzidzius bedzie pazdziernikowy :-) pozniej na listopadowego dzidziusia nie ma szans ale grudniowy bedzie tez super :-)

Bobo ty nie bierz ty tabletek na zatrzymanie wody :no: zanim sie nie upewnisz czy tam ktos nie mieszka w brzuszku ;-)
Joweq szkoda ale kazda @ przybliza cie do twojego dnia ;-)
Jane ty u sasiadow a ja wlasnie pozegnalam wczorajszych gosci, w koncu suiostra sie pokazala :-)

reklama
dziewczynki ja uciekam lulu jutro znowu do pracy ale od następnego poniedziałku mam 2 tyg urlopu :-D
tak że odpocznę i będe miała więcej czasu dla BB :-pi dla was
pozdrawiam was i życzę miłego tygodnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry