• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

codziennie mierze temp o 6 i jeżeli będzie tak obiecująca jak dzisiaj to może od razu wstanę siknąć ... no chyba że mi się nie będzie chciało to dopiero ok. 7.

reklama
marta my jeszcze nie wiemy musze mojego zmoblizowac zeby pojechal bilety kupil bo roznie to bywa szczegolnie w walentynki :-) uwilebiam lazic do plazy, niestety te wypady zawsze sie koncza wydaniem pieniedzy bo zawsze cos ciekawego znajde heeh
mielismy gdzies jechac ale stwierdzilam ze szkoda kasy ze zostaniemy w domu jak wroce z sanatorium to pojedziemy gdzies w nasza podroz poslubna :-)

Dziewczynki ja chyba na walentynki nic nie zrobie...za bardzo mnie m ostatnio denerwuje:zawstydzona/y:
Rozia milej kolacyjki
Marta trzymam kciuki za testowanie&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kurcze dziewczynki wczoraj byla kumpela i miala pomalowane paznokcie tym lakieremml do pazn z 7 PRO odżywka PRO NAWILŻENIE odżywka Działanie i krzemem paznokci BARBRA koralowca do 5 NAWILŻENIE BARBRA Szukaj w Zdrowie-i-Uroda.net - Sklepy, Porównywarka, Katalog Produktów
jest oporostu super, paznokcie pieknie sie prezetuja z ekkim mleczno-bialym kolorem tutaj go nie moge dostac a wysylka z Pl bezposrednio z firmy kosztuje 100
Mam pytanko czy ktoras bylaby tak dobra i zamowila oraz wyslala do mnie a ja oddam kase:sorry: ....zaznaczam jestem uczciwa :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry