• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola ja robiłąm test z krwi, wychodzi wczesniej niz test ( zwykły) koszt ok 30zł !!!! drogo niestety,!!!! ale wtedy musiałam zrobił bo mi coś nie pasowało i miałam rację :(
Malami witaj moje słoneczko :* tak pojechał :( smutno ale cóż !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze w piątek wróci :) Ja na razie żyje jutrzejszą wizytą u lekarza :) a TY jak tam?????? weekend udany ???????????????????
Marta jesli sie OD RAZU POJAWIŁA KRECHA to ciąża jest na pewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super :) co to jutro chcesz powtórzyć test czy moze lepiej lec na bete dziś bedzie na 100000000% pewne i jutro mąż bedzie miec niespodziankę :) KUP malusie skarpetki albo buciki :)

reklama
Iwonko- a u ciebie jak się maleństwo czuje?Rozrabia już?:-) Joweg- mi się raz w życiu sniło że jestem w ciąży i później byłam faktycznie może to jakiś znak trzeba mieć nadzieje nikt nie wie co przyniesie kolejny dzień:happy2:

joweg sen piekny i mam nadzieje ze niedługo sie sprawdzi :tak:

ilonka no szkoda ze meza brak :((( u mnie jakby G tak wyjezdzał to załamka ,zreszta on powiedział ze woli codziennie jezdzic niz tydzien pod wawa siedziec ,ale to 85 km i to paliwoooo masakra,a wy Gdzie mieszkacie w tym swietokrzyskim??
a weekend ok tylko zimno w sobote sie zatyrałam sprzataniem i padłam o 20 spac hehehe a wczoraj u rodzicow moich na obiadku bylismy :)

wiolka23- ja tak mialam przed in vitro ,i potem juz nic az sie boje tych snow jak mi sie tak sni :(
malami123-spelni spelni ale nie tak predko hehhe jeszczze pare miesiecy :)

Witam.
Ja dopiero wstałam masakra tak długo spać.
Denis mi gorączkuje i muszę go do lekarza zarejstrować,a przy okazji sama pójdę ale się zastanawiam czy iść do GP czy od razu do gina?
A wiecie że mojemu M jeszcze nic nie powiedziałam.Lecę poczytać :-)

Joweg-kazda się czegoś boi trzeba próbować wszystko się zawsze okazuje w najmniej oczekiwanym momencie ja mam córeczke ale jest chora strasznie sie boje żeby moje drugie dziecko nie było chore jak już bede w ciąży bo drugiego chorego dziecka wiem że już bym nie urodziła bo dużo nas kosztuje czasu zdrowia i piniędzy wychowanie Nastki dlatego staram sie jak najmniej o tym myśleć i wierze mojemu lekarzowi że będzie dobrze bo badania są wporzadku a Anastazja potrzebuje rodzeństwa żeby ktoś kiedyś mógł jej pomagać jak my nie damy rady

wiola dziękuję u mnie dobrze, maluszek coraz częsciej daje o sobie znać:) takie zaczepki dają mi tyle radości a co bedzie potem :-D na razie czuję najbardziej jak idę spac , jak kładę sie na brzuchu wtedy automatycznie muszę sie na bok przekręcać i teraz czasem w dzień jak siedze np po jedzeniu :)
Malami wiesz ja jestem juz przyzwyczajona bo jeszcze przed ślubem zaczął mąz pracować w Wawie ale najbardziej było przykro jak sie Jaś urodził no i teraz bedzie smutno jak sie maluszek urodzi, bo wiadomo co innego jak tata na miejscu jest a co innego jak dziecko widzi ojca czy ojciec dziecko tylko w sobote i w niedziele albo tylko w niedziele !!!!! no ale jak pisałam wczesniej zakłada własną firmę w Wawie i jak bedzie ładnie szło to sprzedajemy mieszkanie i przeprowadzamy się tam aby być razem !!!!!!! zobaczymy jak sie to życie ułoży :)
a Ja mieszkam ok 40 min od Radomia :)

Hej :-)

Marta
- dwie takie same mocne kreski przeważnie wychodza dopiero na kilka dni po terminie @, tak więc bądź spokojna i ja bardzo gratuluje!!!

FF45_c.jpg

jane - puki nie ma @ jest nadzieja...trzeba poczekać do jutra .... jakby co to lutke bierz dokładnie 14 dni tak jak powiedział lekarz bo tyle powinna trwać druga faza, ona @ nie blokuje tylko w przypadku ciązy podtrzymuje ją, a jak nie ma ciązy to reguluje cykl.

MalaMi - dziękuje za motylki ;-)

a mnie cudownie muli od rana :tak: .... i czekam na telefon bo ma przyjechać szwagier z moim siostrzncem kochanym ( mieszkają w UK) ... juz sie nie moge doczekac bo tesknie bardzo i biednego Lesia to ja wycałuje i wyściskam na śmierć ... :rofl2:

reklama
Witam :-)
marta gratulacje Kochana :-) jutro sikniesz bedzie piekna krecha w sam raz dla mezusia na prezent :tak:
ja dzis tez siknelam ale zobaczylam jedna kreche wiec mnie ten zaszczyt nie spotkal myslalam ze test z allegro moze klami i siknelam jeszcze na apteczny no ale moja intuicja zblizajacej sie @ mnie nie zawiodla i tez jedna krecha wiec czekam na @ jest mi jedynie smutno ze ten cykl co bedzie pojdzie na marne ze nie bedzie staranek. maz mnie wspiera i pociesza ze jeszcze bedzie dzidzia ale ja chce sie starac a nie ze wyjezdzam i dupa :-( no co czekam na @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry