Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
....a czemu nie lubisz staranek kochana????? 

buu, zaczynam się poważnie martwić
Wiesz co.Nie rozmawialam z lekarzem... ale coś czuje ze nie bedzie strzału w 10 przez najblizszy mies. Mam jeszcze 3 mies z tego co piszesz. Wiec króciutko . Ale kobiety po ciązy czesto zachodziły w kolejną.Wiec nie zwracam zbytnio na to uwagi..anna ja także CIę straaaaaaaaaaaaaaaasznie podziwiam ze tak szybciutko sie decydujecie, a konsultowałaś to ze swoim lekarzem????? przepraszam ze pytam, ale po porodzie i po ciąży organizm powinien na spokojnie dość do siebie przez conajmniej 9 miesięcy, tak chyba gdzies czytałam dlatego pytam !!
Ja podjęłam decyzję o drugim dziecku jak Jaś skonczył rok , ale to była dla mnie trudna decyzja bo sie bałam ze za szybko itd, choć mąz chciał juz o wiele wcześniej!!!!! nie żałuję mimo tego co sie wydarzyło ciesze sie ze sie wtedy zecydowałam bop jakbym sie teraz zdecydowała to jescze ile by to potrwało pewnie a tak to bedzie różnica 3 lata rocznikowo !!!!!!!