reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy trzymam kciuki za dobry wynik :-)

ha ha dobre, Marta w zupełności podpisuję się pod tym co Katy napisała odnośnie chęci uczestniczenia w porodzie:-D

Ania do soboty jeszcze kupa czasu :-) więc może..

reklama
Marta - jest kreseczka bardzo ładnie widoczna :tak: .... na wiesz byc przy porodzie a rodzic to wieeeeeeeeelka różnica :laugh2: .... aha zapraszam na październikówki ;-)

reklama
Aniu to nic dodać, nic ująć. Ja jak robiłam sobie kiedyś test bo okres mi się spóźniał wiedziałam że to bez sensu, ale co tam siknęłam:-)

Jak zaszłam w ciążę z Mają i pierwszy test wyszedł negatywny to wiedziałam że to nieprawda. Coś w tym jest.
Zastanawiam sie jak będzie tym razem..:-)

Uciekam dziewczyny, głodna się zrobiłam i głowa już mnie boli od siedzenia przy kompie:-(

Miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
Do góry