reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

krak Kochana gratulacje :-) sliczny kropek :-) spokojnej ciazy Kochana
a mni cyce nadal bola i ten jajnik tez a @ nadal nie ma masakra jakas :-(
spicie wszystkie ze tak tu cichutko?

reklama
Martuś GRATULACJE Kochana :-Da mężowi daj ochłonąć, jak do niego dotrze że zostanie tatą na pewno będzie się cieszył:tak:
Ilonka Lori dobranoc i kciuk-asy za jutrzejszą wizytę dajcie od razu znać co i jak:-D
Bobo nic się nie martw i na ciebie przyjdzie pora trzymam za ciebie kciuki żeby jak najszybciej ci się udało:-)
Krak GRATULACJE śliczny ktosiek:-D

Ostatnia edycja:
Lorelain powodzenia na wizycie
Ilonka tobie tez:tak:......tylko spokojnie dziewczynki napewno wyjdziecie z bananem na buzi :-)
Anisiaj no widzisz wiedza ci sie przydala nawet tu:tak: , dzieki nie nakrecam sie ale moze dobrze ze sie troszke przestraszylam bo moze znow zaczne dbac o siebie :happy:
Krak jaki fajniusny:-)....a myslisz ze bedziesz miec dzipoke czy szkucika
Bobo a ty znow samotna w sieci :sorry2:??? Ja jestem :tak:

hej jestem:))
udało się jednak napawić i komputerk już mi śmiga jak nowy:tak::-)

katy, bobo a my znowu razem same tu się ostałysmy

oglądam film o transseksualiście, który urodził dziecko:szok: nie zabraniam mu ale trochę mi smutno, że nawet facet może mieć dziecko a ja nie:frown:

No wlasnie my jak trzej muszkieterowie:-D
Co do filmu to widzialam ze leci ale moj nie da mi tego ogladac bo teraz leci "Czlowiek cel" :zawstydzona/y:
A w sumie to wole takie rzeczy ogladac sama niz z nim bo strasznie takie rzeczy komentuje :angry:wzburza sie ze sie ludziom w leba poprzewracalo itp.
Jane Nam tez sie uda.......tylko szkoda ze musimy tyle czekac :zawstydzona/y:

no wiem, że nam się uda ale ja bym już chciała:)
ja oglądam, mój siedzi przed swoim kompem w sypialni ale pewnie też by skomentował... ale w sumie sympatyczni są czy goście...
widziałm, że pisałaś na enpr że brzuch cie ćmi, ja mam tak prawie cały czas i nie wiem co o tym mysleć??

No ja wlasnie tez musze rzucuc okiem na poprzedni cykl czy tez tak mialam.....to troche jak na @ ale tak bardziej mulowato i nie takie ostre te fale bolu

jestem i ja:)
Katy widziałam,że już dostałaś info na temat tych wyników:) Ja tylko mogę dodać,że możesz możesz odstawić alko i dietkę jakąś lekkostrawną zrobić i wtedy powtórzyć ( jeśli Ci nic nie wyjdzie w tych dalszych badaniach).. A OB też miałaś robione ?

Mnie też głowa już boli:( Ciężko się wraca po urlopie do pracy :(
Byłam dziś u ginki i wyszło,że ten progesteron mam wyższy, czyli 11,9, ale i tak poprosiłam o luteine :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Rozia ob nie mialam a co do alko to ja nie mam co odstawic :-D lampka moze dwie na miesiac :-D
A co ci jeszce powiedziala...jakis plan dzialania???

Do góry