• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
LOSICZKA-termin @mam za ponad tydzień byłam u lekarza w zeszłym tyg. i mówiłam mu że się staralismy zrobił mi usg jakieś zdjęcia zrobił i mówił że będziemy monitorować i dziś mam znowu iść:crazy:

Wiolka no to musisz isc zobaczymy co ci powie.

Silene nie zle cie wzielo ale to znaczy ze fasolka silna i sie dobrze rozwija . No ja to az tak sie nie mecze mam nudnosci ale mozna je zniesc no i zauwazylam ze po jogurtach bardziej mnie muli ale musze je codziennie jesc zebym problemow nie miala w kibelku z grubsza sprawe he he .

losiczka to jest tak,że mnie mdli strasznie i po za tym i bólem piersi no i kołowrotkiem w głowie nic się nie dzieje jak wstałam rano to jeszcze mnie brzuch pobolewał jak na @ ale już przeszło
wiola,zaraz coś przegryzę może faktycznie pomorze

Witam walentynkowo :-) :-D
krak
no widzisz a jednak wszystko na swoim miejscu GRATULUJĘ małego ktośka :-D
losiczka dziękuję , na pewno dam znac od razu jak wróce z wizyty ale do tego czasu jeszcze caaaaaaaalutki dzień !!!!!!!!!!!!!!
Viola daj znać jak po wizycie :)
Karolinka niestety dopiero na ok 18 wizyta, ale idę o 17 bo moze przyjdzie wcześniej a jak coś to bede najwyzej pierwsza i juz :) ja to bym juz tam poszła o 15 i czekała :) :-D ja juz dziś rano jak tylko otworzyłam oczy i wyczułam ze maluszek sie kręci zapowiedziałam ze ma ładnie wystawić co tam ma :-D
aaaa losiczka hehe no mam nadzieje ze dziś bede te nogi rozkładać bo do tej pory nie miałam sprawdzanej szyjki a usg to juz przez brzuszek :)
Silene dobrze ze idziesz do lekarza, !!!!!!!!!!!!!!!! lepiej dmuchać na zimne,choć brzuszek ma prawo boleć jeszcze przez jakiś czas !!! ale lepiej isc i miec czyste sumienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co bedziecie dziś robić w związku z walentynkami ??????? aż zazdroszczę Wam, ze bedziecie miec facetów blisko, a my biedne z Roszpunką same hlip, hlip, hlip, hlip :-( jak moje słoneczko nie pokaże co ma między nogami to chyba bede dziś ryczeć w poduszkę :-(

reklama
SILENE-jak już wypijesz to daj znać czy faktycznie działa czy przereklamowane mam nadzije że ci pomoże:happy: ILONKO-miejmy nadzieje że dzidzia się podzieli z tobą informacją jaką ma płeć a ty z nami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry