reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczynki ja uciekam bo musze jeszcze wepchnąć w moją córke śniadanie i za niedługo do dentysty trzymajcie kciuki żeby mu pyskula nie nawciskała:-)pa odezwe się później

hej nie ma czasu dziś niestety:((
nie testowałam bo temp. znowu spadła i chyba na prawdę nie ma już sensu.
Pewnie wieczorem wpadnę.
Miłego dnia!!!

Witam was drogie panie :)

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Jeśli lecieć to do słońca
Jeśli marzyć to bez końca
Gdy całować to serdecznie
A gdy kochać to już wiecznie.
[/FONT]

Dziewczynki co wy piszecie???? Nie dziecko jest niemozliwe jak choruje tylko facet!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ilonka, Viola, Lorelain trzymam kciuki za dobre wiesci i dajcie znac jak najszybciej mozecie :-)
Losiczka a ty jak sie czujesz....twoja wizyta tez nie dlugo:tak:
Agnes dzieki ;-)a jak takie masz parcie na sen to zabieraj podusie i spij jak tylko ludzi nie ma :-)
Malami a u ciebie okres godowy....powodzenia;-)
Jane kochana tak bardzo chcialabym ci pomoc:sorry:...nawet dmuchalam na ta tempke ale nie chce mnie sluchac:no:.....a moze to juz ostatni raz bez dzidzi :tak:

Co do mdlosci to ja pamietam ze mialam je na okraglo:zawstydzona/y: i bez wzgledu na to co jadla a codziennie rano mialam ochote na nabial

Moja tempka normalna i nie nastawiam sie nawet na dzidziolka ale ciesze sie ze jakos ta tempka sie unormowala bo poprzednie wykresy jak Ekg zawalowca :-D

Dziewczynki fajnych Walentych przy boku wam zycze :-):-):-)

witam dziewczynki,ja przez ostatnie 3 dni dola mialam strasznego...taki jakis brak checi do zycia...dzisiaj dopiero jakos troche lepiej,ale sie nawet z mezem poklocilam rano na same Walentynki:sorry:. Krak sliczny Ktosiek,gratuluje serdecznie!Ilonka, Viola, Lorelain dajcie znac po wizytach,trzymam kciuki! Bobo kochana jak sie czujesz? Silene gratki wielkie!

Witajcie kochane :-)
pamela witaj. czuje sie ok czekam na wredna @ . a jak u Ciebie?
No wlasnie u mnie jeszcze @ nie ma plecy bola i jajnik tez a @ nie ma. zapodziala sie gdzies hihi. snilo mi sie dzis ze robilam ten test a allegro i wyszly mi trzy kreski na nim i nie wiedzialam czy jestem w koncu w ciazy czy nie hehe :-) zjedlimy z mezusiem sniadanko teraz czas na kompa a pozniej jakis obiadek i idziemy do kina :-)
jane co ta tempka Twoja swiruje? nie tak mialo byc :-(
ilonko lori trzymam &&&&&&&&&& za wizyte :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry