Z
zZagubiona
Gość
dziewczynki u mnie wszystko ok wybaczcie ze nieobecna jakas jestem ale jakos nie mam glowy do forum teraz wybaczcie caluje wszystkie :******
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zZagubiona ,Ilonka dziewczynki trzymajcie sie,myslami bede z Wami i Waszymi bobaskami! Dzoana.a a u mnie az 20 stopni i nie chce mi sie isc do pracy,poszlabym na spacerek,a tu 10 godzin mnie czeka...:-(KatyB bardzo mi przykro z powodu Twojego taty,wiem jak ciezko patrzec na cierpienie bliskiej osoby,czlowiek chcialby chociaz troszke tego bolu wziasc na siebie,ale sie nie da...moja mama niestety znowu trafila do szpitala wczoraj bo po chemioterapii zrobily jej sie takie znamiona na glowie,potem jak wlosy zaczely odrastac to je zakryly,a teraz pod jednym jest stan zapalny z ropa,i moze to byc zmiana nowotworowa:-(,na szczescie bede w Polsce juz za tydzien wiec bede mogla wspierac mame przy wszystkich badaniach. ach to zycie,czemu takie ciezkie? ja spadam dziewczynki zycze milego dnia wszystkim!!!
..nie masz lekko...ja na twoim miejscu kredytu bym nie brala..nawet jesli wam przyznaja..i zastanowilabym sie..czy chce dalej z kims takim zyc...chociaz serce boli..ale nie umialabym zyc z czlowiekiem,ktory zle mnie traktuje..i nie chce naszego dziecka...
..odwrocilabym sie na piecie i odeszla...i albo sie ocknie i bedzie o was walczyl..albo nie jest wart waszej milosci..woz albo przewoz....,ale decyzje musisz podjac sama..trzymam &&&&& za ciebie !!!!;-)
;-)