• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anisiaj powera to ja nie mam bo kiedys o tej godzinie to ja mialam juz wszystko posprzatane i siedziałam i kawę pilam a teraz daleko w polu no ale kuchnia juz posprzatane prawie i zupa pomidorowa z klopsikami sie gotuje :tak:
jak ja nie cierpię gotowac robie to bo musze. Do takiego stopnia jestem leniwa do garów,że wczoraj miałam jeszcze dwa kotlety z poniedziałku to zjadlam ja i Igor a mojemu M zamowiłam pizze :zawstydzona/y: az wstyd sie przyznac chłop zapindala cały tydzień a na obiad ma pizze przywiezioną do domu. moge robis wszystko ale gotowac nie cierpię :no: i na sama myśl jest mi nie dobrze.
Ilonko a jak Jaś sie czuje??
Agnes trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte na pewno wszystko będzie ok :tak:

A mojej rwy kulszowej nikt nie chce :-) ??

anaber - ja mogę gotować, ale musi ktoś zrobić zakupy na to gotowanie, bo bez tego to pizza albo kanapki ;)

kochane moje - chodzi mi o to, czy będzie widać, że to nie jest puste jajo? (odpukać!) bo tego się bardzo boję

anisiaj na pewno będzie już coś widac, bo ja tez tak byłam u lekarza a dokąłdnie byłam jak miałam 5 tyg i 3 dni i było widac fasolkę tylko za wsześnie było na bicie serduszka ale po dwóch tyg. już biło jak dzwon :-) nie mam tego usg bo zostało w karcie, bo bym Ci pokazała ale było widac pęcherzyk z "czymś" małym w środku a po dwóch tygodniach wyglądało tak dokładnie 7tydz. i 2 dzien Zobacz załącznik 449053

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale naskrobałyście a chwile mnie niebyło ja sie zmusiłam dziś do wyprania wyprasowania i zawieszenia firanek na górze.Nienawidze prasować tych ogromnych firanek a jeszcze na górze oprócz okien zwykłych mm dwa balkonowe i Nastki firanki myusiałam prać ręcznie bo ma takie delikatne z jakimiś księżniczkami mogłaby mi nie podarować gdybym je w praniu zniszczyła ale uprasowałam też sterte ciuchów zupke zjadłyśmy z małą drugie danie powoli robie jeszcze tylko poodkurzać i będę mieć spokój a pod wieczór na rehabilitacje z małą więc dzień mi szybko zleci. Agnes-trzymam kciuki za wizyte&&&&:-) Anisia-nie denerwuj sie tam rośnie twój bąbelek napewno będzie dobrze:tak::happy2: Zjadłam zupe i ruszać sie nie moge ja lubie gotować lubie w kuchni eksperymentować ale mam tęż takie dni że wole w ogrodzie kwiatki sadzić niż obiad robić ale niestety nie ma litości bo codziennie musze gotować dwa dania i dwa obiady oni co innego a ja diete ale w niedziele odstępuje mężowi kuchnie:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry