• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta- jakie masz włoski długie czy krótkie ??????? bo wczoraj myjesz dziś myjesz wiec pewnie dobrze i szybko Ci sie układają co???????????? ale mam pytanie co ? :baffled: co do wyniku to chyba jak lekarz mówił czekaj spokojnie na wizyte !!!!!
agnes kciuki za wizytę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz nam szybko jak wrócisz !!!!!!!!!!!!!
anaber agnes Jasiu no tak srednio, widac ze chory bo od 11 śpi !!!!!! zawsze to o 15 cięzko go wygonić aby sie zdrzemnął chwilkę!!!!!! kaszle, ale ja go wyleczę szybko :)
anisiaj to szybciutko nam daj znać jak agnes napisze !!!!!!!!!!!!!!!!! spokojnie na wizycie jak bedziesz to nie powinno być pusto, bedzie dzidzia napewno, a serdunio przeważnie zaczyna bić jak sie nie myle albo w 21 dni albo w 28 dniu życia dziecka !!!!!!!!!!!!
Aga moze dlatego CI sie tak wydawało ze ja przeważnie głupoty pisze i czasem jestem jak ta blondynka z dowcipów :-D !!!!!!!!!!!!!!! ale kiedyś byłam blondi tam gdzieś zdjęcie ze slubu chyba jest :) , i teraz chętnie bym wróciła do jaśniejszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka - napiszę jak tylko agnes wyśle mi smsa :)

ja mam długaśne włosy a muszę myć codziennie, bo się przetłuszczają. W ogóle to muszę i ja Wam się pokazać na szalonych ;) jak wrócę ze spaceru to coś wrzucę :)

wiolka podziwiam Cię naprawde ukłony w Twoją stronę u mnie dwa dania moze w śięta bym zrobił chociaz tez nie koniecznie :-) ja nie potrafię gotowac, malo co mi wychodzi a jak cos wyjdzie to sie raczej nie nadaje do jedzenia :-D u mnie dziś pomidorowa robie taką gęstą z pomidorów z puszki aby była bardziej treściwa +klopsiki i makaron musi wystarczyć. :happy2:

co do wlosów to zamowiłam sobie ostatnio ten szampon http://allegro.pl/kallos-szampon-waniliowy-vanilla-shine-1000ml-i2201237708.html i tą maskę http://allegro.pl/kallos-waniliowa-maska-do-wlosow-shine-1000ml-i2205815562.html i sa super włoski takie miłe i łądnie pachną jak ktos lubi wanilie to polecam :tak:

Ilonko a co inhalator znowu w ruch ?? :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie 2 dania są przeważnie w niedziele i w sobote jak jest mój chłop, bo tak to nie opłaca mi sie gotować aż tyle jak Jaś dzióbnie jak ptaszek, wiec marnowało by sie, choć czasem jak mnie najdzie ochota na cos to robię ale sama to musze jesc tak naprawde :sorry2:

Ja z tyłu mam długie włosy tzn sięgają stanika z przodu mam krócej ale uwierzcie mi jak przychodzi mi je myć ba, nie tyle co myć co potem prostować to mnie bierze kurwica !!!! a mam jeszcze badziewną prostownicę wiec schodzi mi dłużej z tym zabiegiem, marzą mi sie takie włosy aby umyć wysuszyc i koniec, a ja jak umyje i wysuszę to wyglądam tak mniej wiecej (udało mi sie znaleść bliskie porównanie nawet hehe) i zanim ja je do ładu doprowadzę to juz mam nerwy zjedzone :wściekła/y:

włosy1.jpg

anaber - tak, kropelki sa wiec szybko go wyleczę oby na dłużej juz !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Mishelka-witaj ja niestety nie mam pojęcia co to za lek ale jest nas tu dużo może któraś z dziewczyn będzie mogła ci pomóc:-) Anaber-u mnie mąż woli mięso mała zupy żeby wszyscy byli zadowoleni gotuje dwa dania a zupe gotuje im w dużym garnku i mam na dwa dni codziennie,tylko myśle nad drugim daniem:happy2:nie uważam sie za świetną kucharke ale umiem gotować pozatym mój m świetnie gotuje więc gdybym ja przy nim nie umiała to byłoby mi głupio a teściowa to już wogóle by wszystkim dookoła opowiadała że jestem beznadziejna (bez tego i tak opowiada ale ja jestem od niej nie zależna mieszkam osobno i nie przejmuje starą wariatką bo mam dość innych problemów)

reklama
Ilonka ja mam troszkę dłuższe ale proste jak druty, nawet jak skręcę na lokówkę to mam proste, kiedyś robiłam sobie trwałą to mi w ogóle nie wyszła hi hi hi
Dziewczyny w końcu kupiłam sobie ten stanik u mnie pod domem jest taka babka co sprzedaję bieliznę za 12zł ale na jakiś czas starczy :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry