• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

marta a to nie ten kolo mnie bo ten kolo mnie to na naramowickiej. z mezem idziesz na wizyte? serduszko juz slyszalas?
anisiaj nie urazilas mnie. nauczylam sie o tym rozmawiac .

reklama
anisiaj mam swój prywatny-osobisty kalendarz
zamierzam kupić parę kartek, wstążeczkę, i zrobić pamiętnik ciąży :) taki z wklejonym testem i zdjęciami usg :)
na razie pamiętam każdy dzień od momentu II kresek, tak mi się przynajmniej wydaje :)

bietka no to moje uwielbia wszystko co słodkie :) naprawde :) no własnie tak jest, ze jak kopie do środka to tak tego nie czuć, moje często odwrócone jest własnie tak ze kopie nie w brzuch wiec jak sie przekręci to delektuje sie kazdym kopniaczkiem :) Ojjjjjj i mnie tak zgaga baaaaaaaardzo męczy ale da sie żyć, ciepłe mleczko i jest OK :-)
anisiaj popracuj jeszcze chwilke i w domciu odpoczywaj !!!!!!! mnie tyg, sie bardzo wloły do ok 9 tyg a potem to juz jak strzała poleciało :) z Jasiem chyba było tak samo, ale jak pisze własnie madlen pod koniec to juz baaaaaaaaaardzo sie ciągnęło,
Tak jutro mam usg nerek o 15 :) od tego ataku w sobotę jest ok juz :) nospa pomaga tez i na to :)
Polisia jak sie czujesz?>?????????? :)

Bobo serduszko już słyszałam ja byłam na nfz po skierowanie, super uczucie i jeszcze widziałam pulsujące serduszko na monitorze. Ide z mężem bo sama to nie wiem czy trafie hi hi hi ale martwię się cały czas o ten kredyt, żeby nie było problemu, męczy mnie ta sprawa już chciałabym żeby było po....
Bietka super pomysł z tym kalendarzem :tak:

hej dziewczynki ja ostatnio trochę nieobecna :tak:
w niedziele bylismy calą rodznka na małej wycieczce a dziś od rana na zajęciach i kurcze jestem ze strachu posikana bo w środę mam egzamin próbny i kurcze lipa bo jak nie zalicze go na 75% to moge nie byc dopuszczona do egzaminu koncowego :szok: i troche sie stresuje. a materiału jest nie malo :no:

madlen gratulacja :-D super !!!

wiolka powodzenia trzymam kciuki aby wszystko poszło jak po masle :happy2:

anisiaj
a ja mowiłam po co Ci to praca pracą nie zająć nie ucieknie wiem,ze chcesz być wporządku i wszystko dopiąć na ostatni guzik ale musisz dbac o siebie i maleństwo to jest teraz twoim priorytetem. A pracują niech
Ci co mogą i mają siły aby się denerwować. Chyba musze znowu tupnąć nogą ;-)

MartaSx i jak te legginsy fajne??

Musze powiedziec,że mi tygodnie ciazy też leca jeden za drugim nawet nie wiem kiedy mineły 24 tyg a pamiętam jak dzis kiedy sikałam na test :-D

Joweg ja na razie mam co miesiąc u mojego prywatnego i co miesiąc u tego na nfz wiec ustalam sobie tak co dwa tyg, ale jak bym chodziła do jednego to bym miała co miesiąc.
Anaber getry super takie jak chciałam, nie prześwitują, ale na brzuchu mi wiszą hi hi bo mam jeszcze za mały

MartaSx no to dobrze trafiłaś bo ja kurcze gatunkowo maskrycznie :baffled: i kupiłam dopasowane a kolana ciagle wypchane :wściekła/y:

Joweg ja teraz mam co 4 tyg. ale pewnie końcówka będzie co 3 tyg. lub co 2 tyg. pamiętam,ze tak mialam w poprzedniej ciaży :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry