reklama
Z
zZagubiona
Gość
bietka u nas po malutku na szczescie teraz po za obolalym brzuchem od szalenstw mojej malej nic mi nie dokucza bakteria na szczescie wyleczona ale postanowilam ze co 2 tyg bede posiew robila dla wlasnego spokoju, jutro mam wizyte bedzie mierzenie mojego "wielkoluda" mam nadzieje ze szyjka nadal sie trzyma heh byle do 36 tc a pozniej moge rodzic ;p
marta ja w jednej i drugiej ciazy tylam od poczatku dopiero teraz spadlam 1,5 kg ale to po wizycie w szpitalu ;]
joweg ja mialam co 4 tyg teraz bede miala co 2 tyg chodz mozliwe ze co tydzien bedzie kazal przychodzic ze wzgledu na brak krazka
marta ja w jednej i drugiej ciazy tylam od poczatku dopiero teraz spadlam 1,5 kg ale to po wizycie w szpitalu ;]
joweg ja mialam co 4 tyg teraz bede miala co 2 tyg chodz mozliwe ze co tydzien bedzie kazal przychodzic ze wzgledu na brak krazka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
anaber
Gość
Ilonko poszedł dziś po dwutygodniowej przerwie, ogolnie poszedl z chęcią ale po wejściu na salę siedział pół godziny i był obrażony ale poźniej mu przeszło, zapomniał i ładnie sie bawił. Po czym jak M go odebrał to się poskarżył ze Krzyś go pogryzl i kurcze ma ugryzienia na ręku więc jutro interwencja. Najbardzie mnie wkurza to,ze jak Igor coś zbroił to miałam zaraz meldowane tylko jak jest "ofiara" to cicho szaaa
Więc jutro będzie rozmowa z paniami. A jak Jasiek ??
Dzieki ,ze wierzycie we mnie ale to juz nie przelewki
naprawdę !!! ostatnio sobie odpuścilam naukę i teraz mam wychodzą nie dociągnięcia. przerażona jestem 

Dzieki ,ze wierzycie we mnie ale to juz nie przelewki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z
zZagubiona
Gość
13,5 kg
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
joweg a jak maz? jak wyniki?
hej ja jak zwykle podczytuję was
nie zawsze mam co pisać jeszcze nie mam ciążowych doświadczeń
( ale może już niedługo, zaczynam fazę maniakalno objawową
)
karolina mam nadzieję że rozmowa pomogła.
madlen GRATULACJĘ!!!!!
wiola mam nadzieję że uda się uzbierać na wózek dla Nastki, to na prawdę straszne że tak to przeciągają, zamiast od razu dać znać co i jak.
nie zawsze mam co pisać jeszcze nie mam ciążowych doświadczeń
karolina mam nadzieję że rozmowa pomogła.
madlen GRATULACJĘ!!!!!
wiola mam nadzieję że uda się uzbierać na wózek dla Nastki, to na prawdę straszne że tak to przeciągają, zamiast od razu dać znać co i jak.
reklama
Podziel się: