reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bietka u nas po malutku na szczescie teraz po za obolalym brzuchem od szalenstw mojej malej nic mi nie dokucza bakteria na szczescie wyleczona ale postanowilam ze co 2 tyg bede posiew robila dla wlasnego spokoju, jutro mam wizyte bedzie mierzenie mojego "wielkoluda" mam nadzieje ze szyjka nadal sie trzyma heh byle do 36 tc a pozniej moge rodzic ;p

marta ja w jednej i drugiej ciazy tylam od poczatku dopiero teraz spadlam 1,5 kg ale to po wizycie w szpitalu ;]

joweg ja mialam co 4 tyg teraz bede miala co 2 tyg chodz mozliwe ze co tydzien bedzie kazal przychodzic ze wzgledu na brak krazka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonko poszedł dziś po dwutygodniowej przerwie, ogolnie poszedl z chęcią ale po wejściu na salę siedział pół godziny i był obrażony ale poźniej mu przeszło, zapomniał i ładnie sie bawił. Po czym jak M go odebrał to się poskarżył ze Krzyś go pogryzl i kurcze ma ugryzienia na ręku więc jutro interwencja. Najbardzie mnie wkurza to,ze jak Igor coś zbroił to miałam zaraz meldowane tylko jak jest "ofiara" to cicho szaaa:wściekła/y: Więc jutro będzie rozmowa z paniami. A jak Jasiek ??

Dzieki ,ze wierzycie we mnie ale to juz nie przelewki :no2: naprawdę !!! ostatnio sobie odpuścilam naukę i teraz mam wychodzą nie dociągnięcia. przerażona jestem :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej ja jak zwykle podczytuję was
nie zawsze mam co pisać jeszcze nie mam ciążowych doświadczeń:(( ale może już niedługo, zaczynam fazę maniakalno objawową:))

karolina
mam nadzieję że rozmowa pomogła.
madlen GRATULACJĘ!!!!!
wiola mam nadzieję że uda się uzbierać na wózek dla Nastki, to na prawdę straszne że tak to przeciągają, zamiast od razu dać znać co i jak.

reklama
Do góry