• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

pytaj pytaj ;p

wiesz co ja jem w gruncie rzeczy to co chce i na co mam ochote tyle ze niektore produkty cukier podnosza za mocno wiec je unikam np biale pieczywo czy zupki blyskawiczne

reklama
my wlasnie wrocilismy od moich rodzicow, aleee mi sie chce spac pewnie za godzinke bede juz chrapac pod kolderka.....

Dalam mamie spodnie ciazowe jeszcze z pierwszej ciazy do zszycia, bo oczywiscie wszystkie ciazowki porwaly mi sie na tylku a normalne po lunchu juz mnie cisna.....

Zzagubiona no ja zupek typu błyskawiczne nigdy nie jadam wiec luz ale słodycze bardzo lubię... czekoladę zwłaszcza no i czasem chipsy zjem ale nie dużo, staram się jeść dużo warzyw no i owoce ale nie przesadzam

ja slodycze nie zabardzo chipsy hmm chetniej ;p warzywa nie wszystkie a owoce to przewaznie banan grejpfrut jablko no i truskawki hehe

reklama
Czyli generalnie odliczanie trwa już od pierwszego testu ;)

Dzięki dziewczyny, trochę mnie pocieszacie ;)

bobo - przepraszam, jeśli Cię uraziłam pytaniem. teraz trzymam kciuki za Twoje staranka, mnie od razu na całego bolały piersi, oczywiście jak na @ ;)

Kochane, a czy Wy piszecie sobie jakiś dziennik ciąży albo pamiętnik dla dziecka? Ja piszę naszemu prywatnego bloga, kiedyś sobie przeczyta moje pierwsze myśli do niego :)

ja kupiłam w pierwszej ciąży w outlecie księgarnianym Kalendarz ciąży do uzupełniania :) świetna sprawa :)
w ciązy też do 6 iesiąca wymiotowałam non stop , schudłam 10 kio ale potem przybrałam 30 kilo !! masakra ... heh

Spadam spać bo mała mnie dziś wymęczyła na całego ...

spokojnej nocki !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry