D
Dzoana.a
Gość
Wiesz te bóle @ często są też pierwszymi objawami ciąży, więc może nie zamartwiaj się jeszcze.przed chwilą zabolało mnie podbrzusze.. tak okresowo...: Smutny:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz te bóle @ często są też pierwszymi objawami ciąży, więc może nie zamartwiaj się jeszcze.przed chwilą zabolało mnie podbrzusze.. tak okresowo...: Smutny:
gratulacje !! my marzymy o syneczku ...Witam
wpadam powiedziec tylko ze u mnie bedzie SYNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musiałam iśc dziś do lekarza bo od 4 juz byłam spakowana do szpitala bo miałam okropną noc, bolał mnie brzuch, tak jakby jajnik, cały bok brzucha ,z łazienki nie mogłam wyjśc o własnych silach wiec sie tarzałam na czworako , ale wzięłam apap i jakoś ustało ( po nospie nie)i poszłam do takiej głupiej gin bo juz wyjscia nie miałam , w ogóle jakie miała wąty ze przyszłam do niej a nie do lekarza swojego, nie chciała mnie przyjąć ale ją uprosiłam wiec zrobiła mi łaskę i mnie zbadała, jajniki OK, wszystko OK, mówi ze to moze byc ucisk na drogi moczowe - dla mnie to dziwne bo ból mam całkiem z boku przy miednicy, i zapytałam sie czy moze płec widać a ta od razu ze SYNEK !!! nawet nie wiem jak dziecko ułożone bo mi nawet nie pokazała ekranu wiec tak naprawde jakoś nie wierze jej ze to synek bo mi za szybko powiedziała , no ale moze............uwierze jak mi mój gin potwierdzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo czuje ze to córka jednak !!!!!!!!!!!!!!!!!
Doczytam Was zaraz ale jestem tak zmęczona tym bólem ze na oczy nie wiedzę,a jeszcz muszę isc na to usg nerki o 15 !!!!!!!!!!!
MałaMi dopiero zrobiła nam niespodziankę, tak sie cieszę !!! ale ja czuję ze jej ciąża jest starsza, ze miałą okres juz w ciązy !!!!!!!!!!! czekamy na betkę !!!!!!!!!!!!!![]()
mam tyle negatywnych fluidów wokół że trzeba pozytywnie pomyśeć ... np pozytywem jest to że dziś winko wypiję z mężem skoro jeszcze mogę ///aneczak bol brzucha nic nie oznaaczaale superr podjescie jak nie teraz to za miesiac
![]()
mnie przy ciaży z Amelką tak bolał ale że wcześniej miałam łyżeczkowanie to pomyślałam że za szybko dźwignęłam i jakaś rana mi się otworzyła .. pojechałam do domu zrobiłam test i boom była AmelkaWiesz te bóle @ często są też pierwszymi objawami ciąży, więc może nie zamartwiaj się jeszcze.
Ilonka Gratki że synuś no a może jednak dziewuszka hi hi hi ważne że zdrowe !
Aneczka mnie czasami do tej pory boli brzuch więc wiesz
Anaber ja m wróci to wkleję bo aparat mi bierze do pracy a nie mam kabla od telefonu do kompa