reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonka Gratki że synuś no a może jednak dziewuszka hi hi hi ważne że zdrowe !
Aneczka mnie czasami do tej pory boli brzuch więc wiesz
Anaber ja m wróci to wkleję bo aparat mi bierze do pracy a nie mam kabla od telefonu do kompa

Witam
wpadam powiedziec tylko ze u mnie bedzie SYNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musiałam iśc dziś do lekarza bo od 4 juz byłam spakowana do szpitala bo miałam okropną noc, bolał mnie brzuch, tak jakby jajnik, cały bok brzucha ,z łazienki nie mogłam wyjśc o własnych silach wiec sie tarzałam na czworako , ale wzięłam apap i jakoś ustało ( po nospie nie)i poszłam do takiej głupiej gin bo juz wyjscia nie miałam , w ogóle jakie miała wąty ze przyszłam do niej a nie do lekarza swojego, nie chciała mnie przyjąć ale ją uprosiłam wiec zrobiła mi łaskę i mnie zbadała, jajniki OK, wszystko OK, mówi ze to moze byc ucisk na drogi moczowe - dla mnie to dziwne bo ból mam całkiem z boku przy miednicy, i zapytałam sie czy moze płec widać a ta od razu ze SYNEK !!! nawet nie wiem jak dziecko ułożone bo mi nawet nie pokazała ekranu wiec tak naprawde jakoś nie wierze jej ze to synek bo mi za szybko powiedziała , no ale moze............uwierze jak mi mój gin potwierdzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo czuje ze to córka jednak !!!!!!!!!!!!!!!!!

Doczytam Was zaraz ale jestem tak zmęczona tym bólem ze na oczy nie wiedzę,a jeszcz muszę isc na to usg nerki o 15 !!!!!!!!!!!

MałaMi dopiero zrobiła nam niespodziankę, tak sie cieszę !!! ale ja czuję ze jej ciąża jest starsza, ze miałą okres juz w ciązy !!!!!!!!!!! czekamy na betkę !!!!!!!!!!!!!:)
gratulacje !! my marzymy o syneczku ...
aneczak bol brzucha nic nie oznaacza:D ale superr podjescie jak nie teraz to za miesiac :)
mam tyle negatywnych fluidów wokół że trzeba pozytywnie pomyśeć ... np pozytywem jest to że dziś winko wypiję z mężem skoro jeszcze mogę ///
Wiesz te bóle @ często są też pierwszymi objawami ciąży, więc może nie zamartwiaj się jeszcze.
mnie przy ciaży z Amelką tak bolał ale że wcześniej miałam łyżeczkowanie to pomyślałam że za szybko dźwignęłam i jakaś rana mi się otworzyła .. pojechałam do domu zrobiłam test i boom była Amelka :)
Ilonka Gratki że synuś no a może jednak dziewuszka hi hi hi ważne że zdrowe !
Aneczka mnie czasami do tej pory boli brzuch więc wiesz
Anaber ja m wróci to wkleję bo aparat mi bierze do pracy a nie mam kabla od telefonu do kompa

teraz po 2 testach już wiem ... że nie na marne kupiłam big pakę tamponów :p

mi się marzy córcia Maja i mam nadzieję że się udało bo boboseksy były dwa dni przed owulacją hi hi hi :tak:
No i gdzie jesteście hmmm?

Ostatnia edycja:
Marta u mnie tez były 2 dni przed owu a jednak..... choć ja naprawde to nadal nie chce wierzyć, bede sie łudzić bo co innego w sercu czuję !!!!poza tym viola najpierw miała miec córeczkę teraz okazało sie ze bedzie jednak synek, i tak samo z agniesią wiec póki nie zobaczę na własne oczy u mojego gina i on tego nie potwierdzi nie uwierze bo ta baba naprawde robiła to usg na odpiernicz sie nawet mi nie pokazała dziecka, 2 minuty i po usg !!!

aneczka masz juz córeczkę wiec synek sie marzy, ja mam synka wiec córa sie marzy :)

marta nadal sa te apaszki w oliwii? super musze sie tam wybrac :-) kurde jak mnie spanie po tej nie przepsanej nocce meczy.... pije kolejna kawe dzis mam pierogi wiec szybko ugotuje i juz hihi
ilonko kobieca intuicja nie zawodzi a din mogla pepowine pomylic z fifolkiem wiec trzymam &&&&&&&& za core :-)

Ja cały czas jestem, ale ciągle mi tutaj ktoś łazi i mnie woła, więc nie mogę spokojnie pisać.
Czy któraś z Was rozjaśniała włosy z ciemnych na jasne? Mam strasznie dużo siwych i męczy mnie ciągłe ich farbowanie, a do tego farba się ich nie trzyma, więc zaraz po faarbowaniu, chwila moment i znów mam pełno siwusów:wściekła/y:Wpadłam na pomysł, że zrobię się blondynką i siwych tak już nie będzie widać. Doradzcie:-(
Dobra, powoli zbieram się do domu, dam znać po filmie czy był fajny.
Buźka Słonka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marta-zażywam prenatal,dzwoniłam dziś do mojej położnej to mi powiedziała że narazie poczekamy z 3 lub 4 tygodnie żebyśmy wszystko ładnie na usg widzieli,cieszy mnie to bo nie chce mi sie siedzieć w kolejce u gina z bolącym brzuchem pozatym jestem tak śpiąca że zaraz sie zdrzemne zanim mała z przedszkola wróci kupiłam sobie czerwone baletki:eek:zawsze kupowałam czarne a dziś mnie napadło:happy: Ilonka-mam wie najlepiej więc wierze że ty najpewniej wiesz komu brzuszek udostępniłaś:-) Dzoana-wydaje mi sie że blond to będzie dobry pomysł pogadaj z fryzjerką to ci specjalista doradzi ale czemu nie;-):tak:

Do góry