• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Jestem na chwilkę, bo padam z nóg.
Ilonka, mam nadzieje, że w szpitalu zrobią porządek raz dwa z tymi kamieniami i już do końca ciąży będziesz miała spokój.
Małami, cieche gratulacje, a jeszcze niedawno było Ci smutno, że @ przyszla, a tu taka niespodzianka:-D. Ale jak to się stalo, że wpadlaś na to, że jesteś w ciąży?
Bobo, wszystkiego najlepszegow dniu imienin:-) Jak Ciebie to pocieszy, to mój szanowny małżonek też rzadko kiedy pamięta o moich świętach, a o imieninach to nawet ja zapominam (co nie przeszkadza mi w dopraszaniu się o prezent;-)).
Wrociłam z kina i musze powiedzieć, że film mnie nie zachwycił. Książkę pochłonęłam jednym tchem, a film zrobiony jest po łebkach. Gdyby nie to, że czytałam książkę to w kilku momentach nie wiedziałabym o co biega. Ale byłam na seansie w promocyjnej cenie, więc nie jest mi żal. Bywałam na większych kichach, a ten film ogląda się przyjemnie. Film trwal trochę ponad 2 godziny, ale spokojnie mogliby wcisnąć parę ważnych momentów i wydłużyc go do 2,5h. O dziwo w sieci sa dobre opinie. W mojej ocenie 5/10.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry