• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Bobo oby oby, to w tedy będę w miarę spać spokojniej ;-)

Zmykam spać już jutro po podpisaniu umowy się odezwę dobrej nocy Wam życzę

Ostatnia edycja:
anaber, bobo - z całą pewnością będę przeedukowana ;) wczoraj zainstalowałam M w telefonie aplikację Asystent ciążowy, która pokazuje wiek ciąży, jak wygląda zarodek w tym czasie, co się rozwija i jak się czuje kobieta. Ustawia się tam swoje daty i mąż też może być na bieżąco :)

Marta - powodzenia!

a ja jutro mam najgorszy dzień w tygodniu - 12 h w pracy

nie nie, to nie jest jakoś zgrane, tylko tam podają takie typowe objawy - jak może się czuć kobieta w danym tygodniu, tak generalnie. ja mojemu zainstalowałam, bo ja mam za słaby tel, a chciałam, żeby wiedział co u nas (u mnie i Bąbla) słychać :)

Dobry wieczór
Dopiero was nadrobiłam, nie było mnie kilka dnia a tu tyle do czytania ale uwielbiam was czytać
Ilonka trzymaj się tam w tym szpitalu, na pewno ci pomogą i do końca ciąży będzie dobrze i bez bólu
Gosiulek gratulacje zostałaś ciocią
MałaMi po cichu gratuluje
Marta powodzenia jutro i gratki za udaną wizyę
Bobo wszystkiego najlepszego z okazji imienin i oczywiście tych upragnionych II kreseczek
Madllen gratuluje trzeciego maluszka

reklama
Hej Dziewczyny, no i jak? Będzie dzisiaj jakieś testowanie i kolejne II?:-D Rano już cieplej było.
anaber, bobo - z całą pewnością będę przeedukowana ;) wczoraj zainstalowałam M w telefonie aplikację Asystent ciążowy, która pokazuje wiek ciąży, jak wygląda zarodek w tym czasie, co się rozwija i jak się czuje kobieta. Ustawia się tam swoje daty i mąż też może być na bieżąco :)

Marta - powodzenia!

a ja jutro mam najgorszy dzień w tygodniu - 12 h w pracy
Nie wiem czy wiesz, ale pracodawca nie może zatrudniać kobiety w ciąży na dłużej niż 8 godzin. I jeśli skrócenie czasu pracy powoduje obniżenie pensji to należy Ci się ekwiwalent (czyli pracujesz max 8h, a dostajesz pensję jak przy pracy 12h). I to jest prawo niezbywalne, czyli nie możesz z niego się zrzec.
Jak się ściąga tą aplikację na komórkę? CO prawda na razie mi niepotrzebna, ale dobrze wiedzieć takie rzeczy (na przyszlość znaczy się):-D
Marta, trzymam kciuki za Twoje podpisywanie umowy, żeby wszystko sprawnie poszło:-)
Ja będę rozjaśniać włosy na pewno u fryzjerki, jestem ciemną brunetką i strasznie bałabym się eksperymentować w domu. Zresztą i tak się boje, jestem przywiązana do swoich włosów, nie chciałabym zostać łysa:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry