reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ilonka na ktora godzine miala wizyte?
roszpunko melduj tu sie i mow jak na wizycie
roszpunko melduj tu sie i mow jak na wizycie
bobofrutek
no to w takim razie xzekamy na wiesci od ilonki 
ogladnijcie sobie
fajne to 
http://dziendobry.tvn.pl/video/jak-dobrze-wygladac-w-ciazy,1,newest,38638.html
ogladnijcie sobie
http://dziendobry.tvn.pl/video/jak-dobrze-wygladac-w-ciazy,1,newest,38638.html
Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Jestem i ja
wiola gratuluję za 2 tyg bedzie śliczny maluszek
Aga Tobie także gratuluję, ponad 2 cm szczęście !!!!!!!!!!!! super !!!!!!! najważniejsze ze jest OK
zagubiona lezeć do góry tyłkiem, oby przeszło jednak !!!!!!!!!!!!!!
U mnie OK, nie miałam USG, tylko badanie szyjki i posłuchałam sobie tętna Pawełka , także nie widziałam tym małych klejnotów !!!! następna wizyta DOPIERO 8 maja !!! masakra długo strasznie teraz musze czekać !!!!!!!!! aż tak głupio jak nie mam zdjęcia aktualnego, do tej pory co wizyta to usg i pamiątka a teraz tak aż smutno ze sobie nie popatrzyłam jak sie wierci !!! no ale szyjka trzyma jest OK !!!!!!
NO ale co z ROSZPUNKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze ale każe nam czekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od wczoraj czekamy na wiesci i cisza
wiola gratuluję za 2 tyg bedzie śliczny maluszek
Aga Tobie także gratuluję, ponad 2 cm szczęście !!!!!!!!!!!! super !!!!!!! najważniejsze ze jest OK
zagubiona lezeć do góry tyłkiem, oby przeszło jednak !!!!!!!!!!!!!!
U mnie OK, nie miałam USG, tylko badanie szyjki i posłuchałam sobie tętna Pawełka , także nie widziałam tym małych klejnotów !!!! następna wizyta DOPIERO 8 maja !!! masakra długo strasznie teraz musze czekać !!!!!!!!! aż tak głupio jak nie mam zdjęcia aktualnego, do tej pory co wizyta to usg i pamiątka a teraz tak aż smutno ze sobie nie popatrzyłam jak sie wierci !!! no ale szyjka trzyma jest OK !!!!!!
NO ale co z ROSZPUNKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze ale każe nam czekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od wczoraj czekamy na wiesci i cisza
bobofrutek
ilonko gratuluje wizyty 
bietka84
szczęśliwa :)
hej dziewczyny, miała dziś dzień sprzątający + zakupy+ spacer z psem.
Padam z nóg
zzagubiona odpoczywaj sobie ładnie i mam nadzieje, że się wszystko uspokoi.
wiolka cieszę, się, że wszystko OK, a co powiedział na te bóle prawego jajnika ????
bobo ja też szukałam kalendarza ciązy ... jest taki w empiku, ale nim go znalazłam to był 25 tydz i stwierdziłam, że nie chce mi się od początku pisać,uzupełniać- więc mam swój kalendarz
który robi za pamiętnik
oprócz tego znalazłam takie
iGatto-Arte: Album ciążowy
Pamiętnik ciążowy II - Alterszafa
ilonka- super wieści - wiesz... teraz jak mały kopie, to masz pewność, że z nim wszystko OK
no, ale do 8 maja faktycznie daleko.:-)
Padam z nóg
zzagubiona odpoczywaj sobie ładnie i mam nadzieje, że się wszystko uspokoi.
wiolka cieszę, się, że wszystko OK, a co powiedział na te bóle prawego jajnika ????
bobo ja też szukałam kalendarza ciązy ... jest taki w empiku, ale nim go znalazłam to był 25 tydz i stwierdziłam, że nie chce mi się od początku pisać,uzupełniać- więc mam swój kalendarz
oprócz tego znalazłam takie
iGatto-Arte: Album ciążowy
Pamiętnik ciążowy II - Alterszafa
ilonka- super wieści - wiesz... teraz jak mały kopie, to masz pewność, że z nim wszystko OK
Ostatnia edycja:
reklama
bobofrutek
bietka cos nie tak z tym linkiem. a ten w empiku pamietasz jak sie nazywal i ile kosztowal?
Podziel się: