reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zagubiona no to bardzo sie ciesze ze sie lepiej czyujesz a coreczka jeszcze posiedzi w brzuszku u mamusi :)
sylwia juz kupilam ten z allegro :) dzieki za linka

Marta - a co może wyjść na takim badaniu? tzn domyślam się, że nic dobrego, ale w ogóle to strasznie stresujące musi być...

ja mam kartę ciąży od 1 wizyty

anisiaj a Ty juz serduszko slyszalas tak? dobrze pamietam? szybko Ci zalozyl karte ciazy:) kolejna wizyta teraz w sobote? i co podjelas decyzje co z praca? idziesz na L4? bierzesz luteine?
zagubiona mi w poprzedniej ciazy nie zdazyl zalozyc :-( ciekawe kiedy mi w tej ciazy zalozy?

Ostatnia edycja:
bobo - nie nie słyszałam, był tylko pęcherzyk (byłam 21 dni po zapłodnieniu). wizytę mam w sobotę i już się stresuję...ale nie chcę się nakręcać, jak to mówi mój M - "co Bóg da weźmiemy na klatę". Kartę ciąży w tej przychodni założyli mi od razu aż się sama dziwiłam...co do l4 - zmieniam zdanie co minutę, mam teraz dwa dni urlopu, więc będę dużo myśleć ;) luteinę biorę 2x2 doustnie

marta - wiem, co to badanie wykazuje, ale myślę, że musi być strasznie stresujące

idę spać kochane, bo M mówi, że mam wypoczywać :) dobrej nocy!

no to badanie w 12 tyg musi byc stresujace no ale jakos trzeba to przetrwac teraz cala ciaza to stres czy wszystko jest dobrze.
marta a Ty bierzesz luteine?

reklama
Bobo mi nic lekarz nie zapisał tylko mam jeść kwas foliowy, masz rację cała ciąża to stres aby maleństwo było zdrowe i żeby wszystko było dobrze.

Do góry