reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anaber piersi bolały mnie już tydzień po owu - ale myślałam, że to zbliżająca się @.
Brzuch zaczął boleć 3 dni przed terminem @ i trzymał do wczoraj.... czyli do 6 dni po terminie @.

reklama
Kurcze tyle się napisałam i mi wcięło posta :crazy:

witam się niedzielnie ! ;)

Do 2 w nocy czytałam książkę, ale kochany mąż dał mi się dzisiaj wyspać :sorry: ... pierwsze moje w życiu przytulanka starankowe były !!! ciarki mnie przeszły i dreszcz niepokoju, ale stało się i teraz już idziemy za ciosem :-) Po wszystkim czułam dziwny spokój, więc wszystko będzie dobrze :tak:
Wygoniłam małża wczoraj do apteki osiedlowej po testy owu, nie było. Pojechał do apteki do auchan i też nie było :wściekła/y: Może dzisiaj na zakupach uda mi się je kupić, jak w tym miesiąc nie będę w ciąży to zakupie testy na allegro.

anaber - trzymam kciuki...jeszcze będzie pozytywny test!

Bobo - wow ale duże wesele... szalenstwo będzie że hej :laugh2:

aha śluz mam przezroczysty, ciagnący i lepki. Czy on jest płodny? ... kompletnie się na tym nie znam.

bietka pamietaj ze bole brzucha moga sie jeszcze pojawic dopoki nie masz uczucia ze cos wypada, tylko sa to ciagniecia jest ok nospe w razie wu i bedzie gites w innym przypadku do gina szybko mnie brzuch bardzo mocno bolal i sie okazalo ze jakis stan zapalny jajowodu dostalam tak ze trza bardzo wsluchiwac sie w siebie i jezeli cos niepokoi lepiej upewnic sie u gina ze wszystko ok niz zeby bylo za pozno ja juz raz bol zbagatelizowalam i dzis mam aniolka niestety

witam :)
Lorelain - tak to jest śluz płodny !!!!! tak wiec działać, działać !!!!!!!:tak::tak::tak:
ja tez nie moge otworzyc NPR wiec wpisałam sobie do drugiego wykresu na skarb mamy bo tam tez mam hehe :)
losiczka trzymam kciuki, niech sie pnie i pnie :)
JUSTYNKA - powodzenia w nowym cyklu &&&&&&&&&&&&&&
Bobo- zleci do stycznia :) mam nadzieje ze sie pochwalisz sukieneczką jeszcze przed ślubem !!!:-p:-p:-p

Uciekam robić obiad i odpoczywaj z mężusiem :-p:-p:-p:-p:-p
miłej niedzieli kotki :-D:-D:-D:-D:-D

pozwolilam sobie dopisac nasze ciezaroweczki dwie mam nadzieje ze sie nie pogniewaja
Gdzie sa nasze staraczki te juz po terminie @ znikly :-( to samo nasze ciezaroweczki mamusia-kasa, justyna, pola tez sie nie odzywa ehh

..............anaber.....................30...............08.11.....................1.............
..............losiczka72................39...............13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24...............13.11....................4..............
.................lilian......................26................14.11....................3.............
...............nosotros.................27................17.11....................3.............
..............marysia77................34................18.11.....................2............
...........agnieszka_dk.............23................25.11....................3.............
................ilona24..................24................26.11....................4.............
.................KatyB...................30................26.11...................12...........
.............agnes2704..............29................28.11....................4.............
.............Roszpunka...............25................02.12....................3............
..............Karolekk..................30...................???.....................1..............
............piąteczka...................31...................???.....................1..............
................MałaMi...................25...................???....................5?.............
.............ada6.1984................27...................???....................3?..............
..............Dzoana.a.................29...................???....................3?..............
...........justynka7177..............24...................???....................2?..............
.............Tymuniek...................27...................???....................4? .............
.............karol_in-a..................28....................???...................6?..............

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.......13......10 .05.12..........
..........ViolaPop..................35........26.08.2 011......10.......01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2011 ......10.......03.06.12..........
.......katrina115..................??...............??..............10.............???............
..........pola.........................??...............??..............8..............???............
......Bobofrutek..................27........03.09.2011........9........10.06.12..........
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........7..........??????............
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........5.........08.07.12..........
.......bietka84....................27........02.10.2011........5.........04.07.12..........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zzagubiona - dzięki - idę do gina w czwartek. Opowiem mu - u mnie był to ból - jakbym miała @; lekkie skurcze- nie wiem, jak to nazwać... po prostu ból taki jak zawsze mam przy @. Tak jak pisałam tylko dzień przed zrobieniem testu i w dzień spodziewanej (dzień testu) wzięłam nospę, a tak jest git! Mam się martwić???????

Widze ze tu ruch jak na autostradzie :-D

Losiczka no to tylko &&&&&&&&&&&&

Justynka ty przed starankami tak jak i ja oby nam sie poszczescilo tym razem :tak:

Co do tabelki to ja tez nie moge jej otworzyc :eek:

reklama
hej kochane,ja jak zwykle wpadam w biegu,ale weekendy juz takie sa..czas na komputer jest w tygodniu jak malz w pracy a dzieci w szkole..;-)
Bietka kochana,spokojnie..na pewno wszystko jest dobrze..a brzusio ma prawo troche bolec..jak widzisz,wszystkie tutaj tak mialy ;-)
Losiczka zaciskam &&&,ale czuje ,ze u ciebie jest fasolka :-):-)..a kiedy testujesz ?
Katy tu jest zawsze ruch :-D
milej niedzieli ;-)

Do góry