reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Marysia, Katy z objawów to ból brzusia dziś mi już nie doskwiera, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze tam w środku. Za to sutki bolą i cycochy zaczynają, więc chyba dobrze. Jeszcze tylko 3 dni do wizyty! Nie mogę się doczekać.

Justyna, ja myślę, że jak tempka ładna to jest nadzieja. u mnie też były bóle brzusia najpierw, ja 11 dnia fazy lutealnej zrobiłam pierwszy teścior! a inne dziewczyny piszą, że zaczęło się u nich od cycochów właśnie. Trzymam kciukaski i przesyłam fluidki ~~~~~~~:happy:

reklama
roszpunka a po co ty chcesz jutro testowac ??:confused:,przeciez test wyszedl pozytywnie,wyraznie widac ,ze jestes w ciazy..:tak:,no chyba,ze nie masz co z nimi zrobci,to sobie sikaj,nawet teraz :tak::-D;-)

WRÓCIŁAM!!!!!!!!!!!

12.gif

Cześć tygrysku piąteczko. kiedy sikaniec??

Ah sama nie wiem, może dlatego że mężuś powiedział, żebym jeszcze jednego zrobiła. Chyba nie potrafi uwierzyć że rośnie we mnie mała istotka:happy2: A może żeby się upewnić że beta rośnie. Boję się, że coś może być nie tak. Chyba zniosę jajo do środowej wizyty u lekarza! Po prostu II to nie koniec zmartwień.

katy kochana,czasami zagladam i patrze czy sa nowe fasolki i mocno wam kibicuje :tak:..ale nie udzielam sie,bo nie chce fiksowac,dolowac,no a poza tym czasu ostatnio malo..grudzien to jest szalony miesiac..moje smyki maja rozne przedstawienia w szkole,cora spiewa ze szkolnym chorem po roznych kosciolach i marketach..a ja chce byc razem z nimi..bo to wazne wydarzenia dla nich ;-)..do tego jeszcze prezenty,zakupy etc..stale cos sie dzieje i na kompa malo czasu...

Madlen wiem o czym mowisz ja mimo ze nie mam dzieci tez mam tydzien zaladowany robota:tak:, ale czasami w ciagu dnia tu wpadam.......tylko dzieki temu ze mam internet w telefonie
A tym bardziej ze jade do Polski to zakupom nie ma konca :-D
Moj bratanek bedzie aniolkiem w szkolnym przedstawieniu...a to wcielony diabelek, za to dziewczynce z innej grupy dali role pastorzka:baffled:
Fajnie ze chociaz na chwilke wpadniesz i cos skrobniesz:tak:

reklama
poczytałam WAS troszkę ale nic nie pamiętam:baffled:

u mnie tak:
testy do apteki nie dotarły:szok:ale to dobrze- weekend upłynął bez sikania:-)

do kina nie dotarliśmy- za to m zabrał mnie do włoskiej restauracji- ależ się nażarłam!!!!!!!!!!

testowanko odkładam do soboty:baffled: bo m dostał pilny telefon z propozycją nie do odrzucenia i do do mu ze mną nie wrócił:wściekła/y: będzie dopiero w sobotę:wściekła/y: a obiecał drań!!!!!!!!!!!!!

w związku z powyższym testować nie będę aż do jego powrotu:szok:

Do góry