reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej jestem tu całkiem nowa i nie znam się nawet jeszcze na tych wszystkich fajnych dodatkach jakie tu macie na forum typu ile po ślubie itd. Piszę tu ponieważ postanowiliśmy z mężem zacząć starania tzn dopiero za tydzień odstawie tabletki i byłam na konsultacji u lekarza. Chętnie tu z wami porozmawiam i mam nadzieję, że będę mile widziana w waszym gronie :)

reklama
ale jutro mnie nie będzie w domu do wieczora- dlatego dodatkowo się złoszczę

no ale dobra wiadomość to oczywiście taka, że @ też nie ma:-)

love- witamy i prosimy sie rozgościć. to forum jest nie tylko szczęśliwe, ale też uzależnia i zwiększa ryzyko ześwirowania do reszty... :)

no widzisz piąteczko- będzie dobrze tylko trzeba troszkę poczekać. :)

Karolina ja nie powiem abyś kupiła i zrobiła bo mnie opitolisz ze Cię nakręcam do kupna i do zrobienia :-p rób jak Ci serce podpowiada :) no ale z tego co wiem jesteś na 100000000000% pewna ze Wam sie nie udało.,:-p hihihi wiec chyba jednak jakaś nadzieja sie tam tli co ???????? :tak:
lovemenow- witaj :) mam nadzieje ze szybciutko Wam sie uda :) :-D

Czytam tu wasze posty i te stare i te nowe i dziwi mnie to co lekarz mi powiedział. Chcemy zacząć starania dopiero od maja. Do konca tego tyg biore anty następnie mam zamiast nich brać kwas foliowy i mimo, że nie chce zajść w ciąże przed majem kazał mi kochać się bez zabezpieczenia. Niby dlatego, że od razu jak chce to nie zajde w ciąże i to sie będzie liczyło do miesięcy starania się a od kwietnia jeśli moje miesiączki będą regularne to zaczne brać coś na zwiększenie płodności.

Ilonka oczywiście że sie tli i to nawet nie taka maleńka tylko widzisz ja opracowałam taktykę... jesli przekonam Was, że mi sie nie udało to i siebie przekonam, że nie ma sie co łudzić, i wtedy będzie mniej bolało bo zabić nadzieję może tylko ta @, ale jak widać nie udało mi sie Was przekonać to i siebie też nie...
w mojej głowie teraz milion myśli, milion marzeń i nadziei, że może jednak, że ... ach...
jesteście winne tego mojego fiksum dyrdum :-p bo mnie nakręciłyście jak nic a jutro będę ryczeć zobaczycie :tak:

karolinko ani mi się waż!!!!!!!!!!!!!!
w razie najgorszego wyobraź sobie mojego doręczyciela na rowerze
833.gif

bo dziś chyba na takim popitala

zdarza mu się tak
830.gif

a powinien tak!!!!!!!!!!!!
825.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry