reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lorelain ja tak sobie myślę, że tak czy siak nie masz gwarancji czy będzie dziewuszka czy chłopiec. Ja łudzę się, że u mnie może jednak dziewczyneczka będzie.Tłumaczę to sobie bliźniakami, chłopiec i dziewczynka, a jaja zapłodnione za jednym zamachem:tak: :-D

A tak naprawdę to modlę się żeby z fasolką było wszystko dobrze,nie ważne czy to XX czy XY.

asiczka, 5 dni zleci jak z bicza trzasnął, zobaczysz:happy:

no mam nadzieje ze przeleci rach ciach:)poki co duzo pracy na wekend sie zanosi wiec czas szybko zleci,tylko teraz najgorszy czas z wylapywaniem tych objawow i wkrecaniem sobie w jednym momecie ze to na @ a za chwile ze to moze...fasolinka...uhhhh,oby do 13go...;-)

a przytulanko okolo owulacji przynosi dziewczynke??nigdy mnie to jakos nie ciekawilo wiec nie znam sie na tym,moj maz sobie zamowil coreczke:))oczywiscie pol zartem,jak bedzie synus to tez super,w domciu mamy juz pareczke wiec mi szczerze wszystko jedno,ale wiadomo jak faceci...ach te ich coreczki...:-D

gosiulek - to faktycznie miał bardzo dużo tych antybiotyków...wasz pediatra zawsze tak szybko przepisuje antybiotyki? czy faktycznie był już tak bardzo chory. Może warto faktycznie się zastanowić nad wypróbowaniem innego. Ja mam taka zasadę że się bronię rękami i nogami przed podaniem antybiotyku młodemu, ale wiesz ja lekarzem nie jestem i tez nie wiem co dolegało twojemu synkowi więc się tu wymodrzać nie chcę...mam nadzieję że chociaż trochę Ci pomogłam :sorry:

Roszpunka
- po obejrzeniu serialu rodzinka stwierdziłam, że mieć samych chłopaków w domu to tez super! ... widziałaś ten serial?

edit:
asiczka - na kilka dni przed owu jest na dziewczynkę, a w samo owu jest na chłopca :-)

Teoria brzmi, że jak serduszkujesz przed owu to będzie dziewczynka, bo plemniki XX są wolniejsze, ale potrafią dłużej przeżyć. A jak w owu to chłopak, bo męskie prędzej docierają do jajeczka.

lorelain, niezły jest :laugh2: moja teściowa ma 3 chłopaków i czeka z niecierpliwością na małą Anusię :-D Więc chciałabym kiedyś stanąć na wysokości zadania:tak: Ostatnia kobieta z ich rodu, w której żyłach płynie ich krew ma prawie 40 lat. I jest z bliźniaków dwujajowych:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry