reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

wlasnie dzwonil do mnie gonekolog, w srode jade do szpitala beda zakladali mi szew na szyjke konsultowal sie z lekarzem w swoim szpitalu i doszli do wniosku ze to idealny moment bo mam dluga szyjke

reklama
Solcia, ja odstawiłam anty rok temu i też pierwszy i drugi cykl miał 40 dni, potem między 38 a 31. Od nowego mierz sobie tempkę, będziesz wiedziała kiedy masz termin @. Czas od 1 dnia @ do owu różni się długością, a od owu do kolejnej małpy, faza lutealna, prawie zawsze jest taki sam, od 11-17 dni, więc jak będziesz wiedziała kiedy owu jest to obliczysz sobie ile dni brakuje do @.

enpr.pl zakładasz konto i wykresik masz :tak:

Roza nie będę chyba na razie testować, bo już robiłam 2 razy i definitywnie jedna krecha... Poczekam jeszcze tydzień i zobacze co będzie. Może przyjdzie @ a jak nie to zrobie test albo pójde do lekarza:(

Roszpunka kochana, dziekuję:* ale skąd będe wiedziała że mam owu? Przepraszam dziewczynki ale nigdy sie nie obserwowałam no i ciemnota w tych sprawach:( aż mi wstyd...

oj chyba nie jestem przerazona szew zaklada sie w znieczuleniu ogolnym a ja nie lubie szpitali i teraz cholernie sie boje. ehh

Solcia ja też się zastanawiam, jest wtedy skok temp, ale nie pamiętam czy ten skok poprzedza spadek...
ale napisałam, sama też nie wiem.

Zagubiona nie wątpię kochana w to że się boisz, ale spójrz :-)na to z drugiej strony, to dla dobra ktosia i twojego:-D

Roszpunka to na razie i smacznego. Z wykresem to myślę że dam sobie radę;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze no.. nie wiem od czego nawet mam zacząć i jak się do tego zabrać ale i tak narazie musze czekać na @. A jak coś to moge liczyć na pomoc?:zawstydzona/y:

Do góry