reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

no nie wiem jak dzialaja te testy..ja pierwszy raz je stosowalam no i jakos tak lacznie z obserwacjami mysle ze pokazaly mi dobrze dwie kreski,no ale tez slyszalam ze nie zawsze wychodza...mysle ze itak wazne sa obserwacje no a test tak przy okazji moze pomoc:)

głowa mnie cos rozbolała..:-(

reklama
no więc właśnie od przyszłego cyklu postanawiam konsekwentnie prowadzić obserwacje:p no chyba że juz nie będzie trzeba haha:-D
nie no nie nastawiam sie bo pozniej będzie takie rozczarowanie i żal jak po ostatnim tescie na którym pojawiła się tylko 1 krecha buuu;(

Solcia - mi jak bum cyk cyk pokazały idealnie owulacje :tak:

asiczka - ze strony męża sami faceci z mojej strony same kobity no to kto wie :-p

czekajcie... bo któraś z was (sorry ale nie pamietam) tu pisała że 14 dni wstecz od pierwszego krwawienia prawdopodobnie jest owulacja... więc teoretyczne gdyby @ miała być u mnie dziś to ok 28 listopada mogłam miec owulacje tak?? bo my nie od początku mojego cyklu żeśmy zaczeli intensywne starania tylko gdzieś właśnie od 20 może...

Solcia, czas od owu do @ u jednej kobiety zawsze jest taki sam, ale może wynosić od 11-17 dni nawet, a średnia to 14, więc przyjmuje się tą liczbę tak orientacyjnie. Jak masz spadek na wykresiku, a potem duży skok to wtedy jest owu i od tego dnia zawsze @ przyjdzie w tym samym czasie, no chyba, że fasolina będzie.
Ja liczę, że mądre żołnierzyki żeńskie przechytrzyły te męskie i będzie córeczka:-) A jak będzie synuś to później będziemy kombinować córcię.:tak:

Ostatnia edycja:
no dokladnie tak ponoc jest,mi test pokazal owulacje 29 wiec teoretycznie jutro powinna przyjsc @,ale moze ktos sie jeszcze wypowie na ten temat?moze lorelain nam wyjasni????:-D:-D:-D:-Dprosze:)))

o roszpunka dzieki za wyjasnionka:)bo my takie zielone jeszcze jestesmy:((

O matko ale dajecie czadu z tym pisaniem. Gdzieś ok 19:30 nadrobiłam cały dzień i już miałam napisać ale M mi się wziął za montowanie lampy i prąd wyłączył:( po ok 45 minutach i po kilku próbach mu się udało (nie jest elektrykiem:)) Zasiadam a tu nowe strony mam do nadrobienia.
Gubię się jeszcze kto jest kim i o wiele dłużej schodzi mi przeczytanie ze zrozumieniem waszych postów.
Dobrze że akurat na dziś zaplanowałam siedzenie przed kompem i nic nie robienie to mam czas:)

reklama
asiczka - mój ulubiony film to "Miasto Aniołów" mogę go oglądać non-stop i mi się nie nudzi i ścieżka dźwiękowa tez jest super

Do góry