reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

lorelain nie wyjadaj dziecku cukierkow:))wiesz,ja tez dzisiaj z glupotki strzelilam sobie rano tesciora owulacyjnego i pokazaly sie dwie grube krechy,a jak pozniej zrobilam ciazowy bo wkoncu zakupilam no to niestety jedna krecha:(((ale to co,znaczy ze niby dzis mam termin @ a mam owulacje skoro ten owul tes pozytywny?????nic juz z tego nie rozumiem heeeee....:szok:

reklama
no w końcu nadrobiłam... ale niestety mam tylko chwilkę bo mąż chyba wyczuł, że mi się nie chce iść na siłkę i nas z sąsiadami umówił na pogaduchy:)) przynajmniej będę mieć czyste sumienie, że nie poszłam bo coś innego robiłam a nie tak z lenistwa.. lubię się usprawiedliwiać:-)

już nie pamiętam która rozpoczęła ten temat ale ja też w duchu mam ochotę komuś coś zrobić jak mi melduje, że kolejna znajoma jest w ciąży. Akurat jestem a takim wieku, że wszyscy na około w ciąży!! Znajome, sąsiadki, a o pracy to już nie wspomnę. Jak by przedszkole u nas w firmie otworzyli to by jeszcze na tym zarobili!!
Ja ogólnie jak już ochłonę i przetrawię to jest ok, po prostu wyrzucam to z pamięci ale zawsze taka "radosna" nowina jest dla mnie jak kopniak:(

a co to za zestawienie?? O co chodzi i czy mogę się dopisać?? Wiek 27, termin @ 22.12., 10 cykl starań:( mam nadzieję, że ostatni.
Musze lecieć. Może jeszcze potem zaglądnę, trzymajcie cię

Kochane, powiedzcie mi czy kiedykolwiek bolały was sutki jak miałyście dostać @?? ale tylko sutki a nie całe piersi...

reklama
witajcie

Cały dzień coś... ale wreszcie chwilka na poczytanie.

Solcia - ciąża potrafi się w przeróżny sposób objawiać, ale testem musisz ja potwierdzić.

Do góry