reklama
Z
zZagubiona
Gość
solcia od @ zacznij teraz to nie ma zadnego sensu, ale mam nadzieje ze nie bedzie ci to potrzebne
przesylam wam kochane bocianki fluidkowe Zobacz załącznik 415047

~~~~~~
przesylam wam kochane bocianki fluidkowe Zobacz załącznik 415047

Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
zagubiona moj rocznik mam na awatarze:-)
Z
zZagubiona
Gość
mloda dupa jestes kochana
Ja się tak zastanawiam czy wogóle się stresować i mierzyć temperatury, obserwować się, czy lepiej narazie iść na żywioł, bo wiecie dziewczyny... ja dopiero zaczynam sataranka i bardzo bym chciała wiec może bym tak na luzie przez jeden cykl do tego podeszła a później jak się nie uda to obserwacje, hmm? co wy myślicei o tym? Kurcze nieznosze tych swoich nieregularnych @ bo długie cykle to długie oczekiwania i nadzieja;(
Z
zZagubiona
Gość
przy nieregularnym cyklu zalecala bym obserwacje a nie bylas u lekarza by jakos uregulowac cykl? wiem ze anty pomagaja tz slyszalam tak
Roza_
Fanka BB :)
hej wszystkim:-)
Piąteczka szkoda
że @ jest.
Witam nowe koleżanki:-)
Ja też zastanawiam się nad mierzeniem temp, byłam w środę u gina inie dała mi już luteiny, a teraz boję się że znowu się wszystko rozreguluje i nie będę wiedziała jak liczyć dni płodne:-(.Mam nadzieję ze żadnych sensacji nie będzie.
czy mogę zacząć mieżyć temp od 14 dc tak orientacyjnie, czy nie jest to już bez sensu?
Zagubiona mi anty nie pomogły w regulacji cyklu
Piąteczka szkoda

Witam nowe koleżanki:-)
Ja też zastanawiam się nad mierzeniem temp, byłam w środę u gina inie dała mi już luteiny, a teraz boję się że znowu się wszystko rozreguluje i nie będę wiedziała jak liczyć dni płodne:-(.Mam nadzieję ze żadnych sensacji nie będzie.
czy mogę zacząć mieżyć temp od 14 dc tak orientacyjnie, czy nie jest to już bez sensu?
Zagubiona mi anty nie pomogły w regulacji cyklu
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
z tego co pamietam to najlepiej zaraz po @ zaczac mierzyc
reklama
Roza_
Fanka BB :)
No właśnie chyba tak będzie najlepiej:-)
Solcia ja bym narazie na luzie podeszła do starań, choć dobrze wiedzieć kiedy jest skok temp:-)
Solcia ja bym narazie na luzie podeszła do starań, choć dobrze wiedzieć kiedy jest skok temp:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: