Witam się i ja
Przede wszystkim
Agniesia gratuluję małej fasolinki, dobrze że krecha ciążowa wyraźniejsza od testowej :-), pewnie następna w kolejce jest
Asiczka :-)
.
Ilonka śliczna druga kreska, widzisz ile masz objawów ciążowych, a tak się martwiłaś. Zdrówka dla synka, a tak w ogóle to o której synuś chodzi Ci spać, bo moja Maja zasypia o 22.30 gdzieś średnio, pewnie przez te drzemki w południe, ale jest masakra bo często zasypiam razem z nią ze zmęczenia. Chciałabym, żeby chodziła chociaż o 9.
Scotland jak napisałaś o utargach, to od razu pomyślałam o Primarku. To równiez mój ukochany sklep, raz do roku lecimy do mojej mamy do Anglii i pierwsze swoje kroki kieruję zawsze do Primarka. Szkoda, że w PL nie ma.
Lorein napisz jak wrażenia po XBoxie, bo właśnie planujemy kupić, czy któraś z was ma Xboxa w domu?? Proszę o opinie.
Któraś pisała o filmie (sorki że nie pamiętam która), moim ukochany filmem jest Vanilla Sky, polecam. Lubię również filmy kostiumowe.
Dziewczyny napiszcie mi jaką można zrobić dekorację świąteczną na witrynę optyka bo nie mam pomysłu.