reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

no wlaśnie dziewczynki ja tą prace uwielbiam i nie mam ciężko- na spacerki mogę chodzić w ramach pracy oczywiście ;) a perspektywa siedzenia w "domu"..... UWAGA UWAGA!!!! z teściową mnie przeraża, więc jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie to ja bym chciała jak najdłużej ;)))
a w pracy się śmieją ze mnie, że pojadę prosto z firmy na porodówkę ;)

reklama
karolcia no podziwiam. ja mam zamiar zaraz mykać na L4. ja tam też lubię swoją pracę ale w aptece to różnie bywa. nieraz jest luz a nieraz masakra. no i chce sobie odpocząć przed bejbikiem w domu bo ja w tej pracy to urlop tylko góra 5 dni ciągiem miałam w ostatnich 5 latach. a takie pojedyńcze dni to zawsze wykorzystywałam na załatwianie spraw papirkowych. bo budowa, slub itp. tak więc czekam z utęsknieniem na II krechy i do domku. a ja będzie wiosna, lato to już marzenie siedzieć w domku. tak więc bardzo modle się o te II krechy

Ostatnia edycja:
agnes- gdybyś miała perspektywę siedzieć z ukochana teściową albo iść do lekkiej i przyjemnej pracy to wybrałabyś to drugie ;)))
ale ja rozumiem jak jesteście na swoim to zupełnie co innego, no i w aptece to rożne ewenementy zarażające przychodzą więc nie dziwię się ;)))

gosiulek- dziękować. 37 tydzień? myslalm w pierwszej chwili, że Twój

Agnes dziękuję:-)Potwierdziłaś mój typ.też to brałam.
Karolka ha ha nooo,może Wam powiem zaraz że jestem już w hmm 30tyg.:-Dale byłyby jaja.
To dla mojej siostry kóra właśnie zaczyna 31tydz.

karolcia z teściową to ja bym nie siedziała nawet jednego dnia więc rozumiem Cię. ale że ja mam własny domek więc bardzo chętnie się nim nacieszę

a u moich rodziców wyszło na odwrót. powinnam być chlopakiem, a brat dziewczyną więc to lipa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry