Roza, Suonko kochane dziękuję , mam nadzieje ze własnie tak mi jutro maluszek pomacha
anna ja także CIę straaaaaaaaaaaaaaaasznie podziwiam ze tak szybciutko sie decydujecie, a konsultowałaś to ze swoim lekarzem????? przepraszam ze pytam, ale po porodzie i po ciąży organizm powinien na spokojnie dość do siebie przez conajmniej 9 miesięcy, tak chyba gdzies czytałam dlatego pytam !!
Ja podjęłam decyzję o drugim dziecku jak Jaś skonczył rok , ale to była dla mnie trudna decyzja bo sie bałam ze za szybko itd, choć mąz chciał juz o wiele wcześniej!!!!! nie żałuję mimo tego co sie wydarzyło ciesze sie ze sie wtedy zecydowałam bop jakbym sie teraz zdecydowała to jescze ile by to potrwało pewnie a tak to bedzie różnica 3 lata rocznikowo !!!!!!!
Bobo może CI sie cykle pozmieniają kurcze bo ja po aniołku miałam normalne czyli 28 dni , a po następnym czyli po pustaku juz z 28 na 31 sie zmieniły , wiec u Ciebie tez tak moze być ze bedą dłuższe albo to po prostu takie chwilowe masz, az sie organizm zregeneruje na maxa !!!!!!!!!!!!!
Malami sama spróbuję tej Twój przepis mmmmmmmmmniaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam juz super czysto w domciu

Jaś śpi wiec tylko szybko podłogi teraz pomyje i Luuuuuuuuuuuuuz

no i w koncu zjadłam śniadania a raczej obiad juz

ale jak poszłam na te zakupy a potem od razu zakasałam rękawy to dopiero teraz siadłam
Kupiłam na deser GOFRY maaaaatko jak zobaczyłam nie odeszłam musiałam kupić