krystyna 30
Majowe mamy'09
witam Kina w klubie
u mnie tez 5kg na plusie!!!!!
pozdrawiam
u mnie tez 5kg na plusie!!!!!
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale choc tylek mi sie spokojnie miesci to brzuchol juz ma male klopoty jak sie zapinam,wiec pewnie bede musiala sie zaopatrzyc w jakas dodatkowa pare spodni.Generalnie to w pierwszej ciazy nosilam bluzki sprzed ciazy,bo zaslanialy brzuszek ladnie(wiekszosc z nich).A pod te za krotkie nosilam przedluzane koszulki za 2£ z Primarku;-)Teraz juz zaopatrzylam sie w czarna,elegandzka sukienke na wazniejsze okazje(w tym wigilia) i kilka duuuuuzych stanikow,bo biust urosl mi JUZ o 2 rozmiary

Nie bprobowalam pomyslu z pasem bo pod koniec pierwszej ciazy faktycznie 3/4 czasu biegalam w dresie bo po prostu bylo najwygodniej,najszybciej sciagnac do sikania
i nic mnie nie gryzlo,nie denerwowalo i generalnie najlepszy pod koniec ciazy jak brzuch jest gigantyczny
I pod sam koniec mialam w d****ie co koto pomysli o dresie i jak wygladam,bo po prostu juz mialam dosc i chcialam tylko URODZIC!!!!!

a tyłek nie mieścił się w swoje miejsce, więc takie rozwiązanie nie wchodziło w grę.. myślę, żeby jednak nosić ciążówki, widziałam sliczne spodnie, które tylko z boku mają wszyte gumki i nie widać tego paskudnego pasa 
Pewnie coś w tym jest... Genaralnie w "normalnym" stanie mam dokładnie w tym samym miejscu co kto o mnie pomyśli, jednak... 
Ale i tak ladowalam sie w adidasy i dres,bo w glowie mialam tylko,zeby dojsc gdzie mam dojsc wrocic i zasnac
I nawet mi do glowy nie przyszlo zeby kupowac jakies finezyjne bluzeczki itp......
Musilabym tez sprobowac w tej ciazy i cos zamowic,bo nie planuje wiecej rzeczy i jakos zal mi wydac 30£ na kolejne spodnie ciazowe,ktore ponosze pewnie z 3mce tylko