krystyna 30
Majowe mamy'09
witam Kina w klubie
u mnie tez 5kg na plusie!!!!!
pozdrawiam
u mnie tez 5kg na plusie!!!!!
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale choc tylek mi sie spokojnie miesci to brzuchol juz ma male klopoty jak sie zapinam,wiec pewnie bede musiala sie zaopatrzyc w jakas dodatkowa pare spodni.Generalnie to w pierwszej ciazy nosilam bluzki sprzed ciazy,bo zaslanialy brzuszek ladnie(wiekszosc z nich).A pod te za krotkie nosilam przedluzane koszulki za 2£ z Primarku;-)Teraz juz zaopatrzylam sie w czarna,elegandzka sukienke na wazniejsze okazje(w tym wigilia) i kilka duuuuuzych stanikow,bo biust urosl mi JUZ o 2 rozmiary

Nie bprobowalam pomyslu z pasem bo pod koniec pierwszej ciazy faktycznie 3/4 czasu biegalam w dresie bo po prostu bylo najwygodniej,najszybciej sciagnac do sikania
i nic mnie nie gryzlo,nie denerwowalo i generalnie najlepszy pod koniec ciazy jak brzuch jest gigantyczny
I pod sam koniec mialam w d****ie co koto pomysli o dresie i jak wygladam,bo po prostu juz mialam dosc i chcialam tylko URODZIC!!!!!

a tyłek nie mieścił się w swoje miejsce, więc takie rozwiązanie nie wchodziło w grę.. myślę, żeby jednak nosić ciążówki, widziałam sliczne spodnie, które tylko z boku mają wszyte gumki i nie widać tego paskudnego pasa 
Pewnie coś w tym jest... Genaralnie w "normalnym" stanie mam dokładnie w tym samym miejscu co kto o mnie pomyśli, jednak... 
Ale i tak ladowalam sie w adidasy i dres,bo w glowie mialam tylko,zeby dojsc gdzie mam dojsc wrocic i zasnac
I nawet mi do glowy nie przyszlo zeby kupowac jakies finezyjne bluzeczki itp......
Musilabym tez sprobowac w tej ciazy i cos zamowic,bo nie planuje wiecej rzeczy i jakos zal mi wydac 30£ na kolejne spodnie ciazowe,ktore ponosze pewnie z 3mce tylko