Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...niestety
(tzn. powrót do dawnej świetności), ale... w moim przypadku nadal jest 3 - 3,5 kg na plusie 
bo nieśmiało stwierdzę, iż pochlaniam stosy jedzenia i to o rożnych porach dnia. 

- szok przed ciążą nie za bardzo przepadałam za czekoladą)
przez ostatnie mniesiace zrzucilam jedynie 4kg i tak tkwie w 68kg:-(Juz patrzec na siebie nie moge!Moja mala jest na wszystko wrazliwa i jem malo ale za to nadrabiam slodyczami,ktorych nigdy nie lubilam!!!!!!Po ciazy jakos mi sie odmienilo

Znaczy teraz jem juz jakos bardziej przyzwoicie. Chetnie bym na dietke sie przerzucila, ale nie chce sobie narazie problemow narobic z mleczkiem w cycochach
wiec staram sie rozsadnie ograniczac. Poza tym ciagle chce mi sie jesc, a najbardziej po karmieniach.
Kiedys to bardzo lubilam. Bylam lekko mowiac maniaczka odchudzania bez przerwy...
Teraz jednak jestem lakomczuchem. Mam fazy, ze mam dola strasznego kiedy patrze na siebie, ale Jula podnosi mnie na duchu i wytrwale czekam na moment kiedy bede mogla bezpiecznie sie odchudzac. 

teraz 81-82kgja jestem na diecie białkowej (wylkuczone są w niej węglowodany). Jem głównie serki granulowane i jogurty naturalne, a do tego dochodzą wszelkiego rodzaju zielone warzywa (gotowane i surowe).
Z powodu cukrzycy ciężarnych. I chyba nigdy bym nie uwierzyła w skuteczność takowej gdyby nie malejące w oczach boczki
tyle że ja nie jadłam według jakiegoś schematu i nie stosowałam się do zasad, po prostu ograniczałam bardzo węglowodany (które w ciąży należy jeść). Zapewne po zupełnym odstawieniu węglowodanow skutkisą jeszcze lepsze
Jeśli bialko to jeszcze mięso i jajka. ja pochłaniałam omlety na śniadanie które zrobiły furorę u nas na forum w cukrzyczkach. Zjadało się wielki omlet nafaszerowany warzywami i jakimś mięsiwem (czyli białkowa bomba) a cukier był po tym taki jak na czczo :-) No a serki wiejskie rządziły 

Oczywiście - słodycze są zakazane, no i alkohol (w każdej postaci). Buuuu moje Karmi!!!