nemesis666
Fanka BB :)
vanilla ja nogi do kolan ogole jakos wiadomo że nie dokładnie bo zawsze jakis krzaczek zostanie ale powyżej i okolice intymne.. to se ne da
juz o paznokciach nie wspominam
juz o paznokciach nie wspominamDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
juz o paznokciach nie wspominam
moze i cycuchy jakies zostaną przynajmniej przy karmieniu bo miałam A teraz mam C czyli nie za wielkie;-)
zawsze nosiłam spodnie nr 25 i to były za duze a teraz kupiłam sobie spodenki XS i to tez nie sa obcisłe ...
ale gorzej ze strefą intymną
bo robie to na czuja a później poprawiam przed lustrem.. koszmar jakis

ale za to po porodzie dokładnie ogolę choćby nogi bo intymne miejsca to nie wiem w jakim stanie będą jeśli będą szyte to cóż.. ja paznokci u stópek nie malowałam jeszcze ale chciałabym wiec po porodzie sobie nakupię lakierów w ulubionych kolorkach i będę smarować
i pozwoliłam się mężowi ogolić 
a potem stwierdził że jak sobie przygotował teren do zabawy to skorzysta :-):-):-) i już chodzi i pyta czy nie zarosłam 
ale może i dobrze bo on zawsze ma gębę pocieta jak się goli wiec nie wiem jakbym ja wyglądała